Vyhlásené obstarávanie

Domov sociálnych služieb a Centrum včasnej intervencie - M. Benku, Hlohovec


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Hlohovec
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 140 543,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215200-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
13. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
10. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Nakoľko sa ponuky tejto časti budú vyhodnocovať reverzným postupom a nepoužije sa elektronická aukcia a ponuky sa predkladajú prostredníctvom elektronického prostriedku podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk ich sprístupnením prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie v rozsahu podľa § 52 ods. 2 ZVO. Komisia zverejní počet predložených ponúk a návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom; ostatné údaje uvedené v ponuke vrátane obchodného mena alebo názvu, sídla, miesta podnikania alebo adresy pobytu všetkých uchádzačov sa nezverejňujú.
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Domov sociálnych služieb a Centrum včasnej intervencie - M. Benku, Hlohovec - stavebné práce
Popis:
Predmetom zákazky je jednopodlažný objekt SO-01. Obnova zahŕňa nové dispozičné riešenie, nové podlahy, zateplenie obvodového plášťa vrátane výmeny výplní otvorov, komplet nové vnútorné inžinierske siete (prípojky vody a plynu), nové strešné vrstvy plochej strechy, vrátane klampiarskych výrobkov. Nové inžinierske siete vrátane kotolne a prípojok. Obnovovaný objekt, v súčasnosti nevyužívaný, sa nachádza v jestvujúcom uzavretom nevyužívanom areály na ul. M. Benku v Hlohovci. V areály sa nachádzajú spolu 2 objekty (SO-01 a SO-02) bývalej materskej školy a jasiel, neskôr reprofilované na stredné odborné učilište. Po obnove bude objekt rozdelený na 3 samostatné prevádzky – 1. Domov sociálnych služieb, 2. Centrum včasnej intervencie a 3. Škola – malá časť objektu bude slúžiť ako telocvičňa – resp. miestnosť pre cvičenie so zázemím pre vedľajší objekt školy. Prevádzky budú mať samostatné vchody a budú dispozične a stavebne oddelené so samostatnými podružnými meraniami pre inžinierske siete. Nevyužívaná murovaná prístavba pôdorysného rozmeru 6,6 x 2,8 m sa asanuje. Členenie stavby podľa stavebných objektov: • SO-01A Riešený obnovovaný objekt časť A. Domov sociálnych služieb - stavebná časť (obnova jestvujúceho objektu) vnútorné rozvody inžinierskych sietí ZTI, ÚK, VZT, plyn; • SO-01B Riešený obnovovaný objekt časť B. Centrum včasnej intervencie - stavebná časť (obnova jestvujúceho objektu) vnútorné rozvody inžinierskych sietí ZTI, ÚK, VZT, plyn; • SO-01C Riešený obnovovaný objekt časť C. Škola – stavebná časť (obnova jestvujúceho objektu) vnútorné rozvody inžinierskych sietí ZTI, ÚK, VZT, plyn; • SO-02A Búracie práce – pre obnovovaný objekt SO-01A; • SO-02B Búracie práce – pre obnovovaný objekt SO-01B; • SO-02C Búracie práce – pre obnovovaný objekt SO-01C; • SO-03 Zdravotechnika – vodovodná prípojka areálová; • SO-04 Zdravotechnika - zariadenia vonkajšie dažďovej kanalizácie (vsakovací systém); • SO-05 Plyn – prípojka, zariadenia a vonkajšie rozvody plynu; • SO-06A Silnoprúd - zariadenia a vonkajšie rozvody elektro NN – verejné osvetlenie časť A. Domov sociálnych služieb; • SO-06B Silnoprúd - časť B.; • SO-06B Silnoprúd - časť C.; • SO-07A Slaboprúd - zariadenia a rozvody slaboprúdu – časť A. Domov sociálnych služieb; • SO-07B Slaboprúd - časť B.; • SO-07C Slaboprúd - časť C.; Predmet zákazky je bližšie popísaný v súťažných podkladoch.

Názov:
Domov sociálnych služieb a Centrum včasnej intervencie - M. Benku, Hlohovec, komunikácie, chodníky, spevnené plochy, altánok a prvky drobnej architektúry
Popis:
Predmetom zákazky je jednopodlažný objekt SO-01. Obnova zahŕňa nové dispozičné riešenie, nové podlahy, zateplenie obvodového plášťa vrátane výmeny výplní otvorov, komplet nové vnútorné inžinierske siete (prípojky vody a plynu), nové strešné vrstvy plochej strechy, vrátane klampiarskych výrobkov. Nové inžinierske siete vrátane kotolne a prípojok. Obnovovaný objekt, v súčasnosti nevyužívaný, sa nachádza v jestvujúcom uzavretom nevyužívanom areály na ul. M. Benku v Hlohovci. V areály sa nachádzajú spolu 2 objekty (SO-01 a SO-02) bývalej materskej školy a jasiel, neskôr reprofilované na stredné odborné učilište. Po obnove bude objekt rozdelený na 3 samostatné prevádzky – 1. Domov sociálnych služieb, 2. Centrum včasnej intervencie a 3. Škola – malá časť objektu bude slúžiť ako telocvičňa – resp. miestnosť pre cvičenie so zázemím pre vedľajší objekt školy. Prevádzky budú mať samostatné vchody a budú dispozične a stavebne oddelené so samostatnými podružnými meraniami pre inžinierske siete. Nevyužívaná murovaná prístavba pôdorysného rozmeru 6,6 x 2,8 m sa asanuje. Nové uličné oplotenie bolo riešené v inom, samostatnom projekte. Členenie stavby na stavebné objekty podľa jednotlivých častí: • SO-08 Komunikácie, chodníky a spevnené plochy; • SO-10A Altánok a prvky drobnej architektúry; Predmet zákazky je podrobnejšie popísaný v súťažných podkladoch.

Názov:
Domov sociálnych služieb a Centrum včasnej intervencie - M. Benku, Hlohovec - sadové úpravy
Popis:
Predmetom zákazky je jednopodlažný objekt SO-01. Obnova zahŕňa nové dispozičné riešenie, nové podlahy, zateplenie obvodového plášťa vrátane výmeny výplní otvorov, komplet nové vnútorné inžinierske siete (prípojky vody a plynu), nové strešné vrstvy plochej strechy, vrátane klampiarskych výrobkov. Nové inžinierske siete vrátane kotolne a prípojok. Obnovovaný objekt, v súčasnosti nevyužívaný, sa nachádza v jestvujúcom uzavretom nevyužívanom areály na ul. M. Benku v Hlohovci. V areály sa nachádzajú spolu 2 objekty (SO-01 a SO-02) bývalej materskej školy a jasiel, neskôr reprofilované na stredné odborné učilište. Po obnove bude objekt rozdelený na 3 samostatné prevádzky – 1. Domov sociálnych služieb, 2. Centrum včasnej intervencie a 3. Škola – malá časť objektu bude slúžiť ako telocvičňa – resp. miestnosť pre cvičenie so zázemím pre vedľajší objekt školy. Prevádzky budú mať samostatné vchody a budú dispozične a stavebne oddelené so samostatnými podružnými meraniami pre inžinierske siete. Nevyužívaná murovaná prístavba pôdorysného rozmeru 6,6 x 2,8 m sa asanuje. Nové uličné oplotenie bolo riešené v inom, samostatnom projekte. Členenie stavby na stavebné objekty podľa jednotlivých častí: Časť 3: • SO-09 Sadové úpravy; Predmet zákazky je podrobnejšie popísaný v súťažných podkladoch.

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podľa § 112 ods. 5 písm. b) a § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ požaduje zoznam stavebných prác/poskytnutých služieb/dodaných tovarov uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt ich uskutočnenia; zoznam musí byť doplnený potvrdením o ich uspokojivom vykonaní a zhodnotení podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní, dokladom je referencia, ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: V zozname stavebných prác/poskytnutých služieb/dodaných tovarov uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky: pre časť 1: uchádzač uvedie zákazky v celkovej hodnote minimálne 1 500 000,00 EUR bez DPH. Podľa § 112 ods. 5 písm. b) a § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ vyžaduje predložiť údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Odbornú spôsobilosť na výkon činnosti stavbyvedúceho, uchádzač preukáže: - osvedčením o odbornej spôsobilosti osoby určenej na plnenie zmluvy podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch s odborným zameraním vyžadovaným pre predmet zákazky alebo iný ekvivalentný doklad preukazujúci túto skutočnosť, a to nasledovne: uchádzač uvedie evidenčné číslo oprávnenia stavbyvedúceho; - vyhlásením odborne spôsobilej osoby na výkon funkcie stavbyvedúceho, že bude uchádzačovi k dispozícii na plnenie zmluvy týkajúcej sa predmetu zákazky; - profesijným životopisom stavbyvedúceho, ktorého súčasťou bude zoznam stavebných prác, na ktorých pôsobil v pozícii stavbyvedúci. Podmienky účasti sú podrobne popísané v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podľa § 112 ods. 5 písm. b) a § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ požaduje zoznam stavebných prác/poskytnutých služieb/dodaných tovarov uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt ich uskutočnenia; zoznam musí byť doplnený potvrdením o ich uspokojivom vykonaní a zhodnotení podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní, dokladom je referencia, ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: V zozname stavebných prác/poskytnutých služieb/dodaných tovarov uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky: pre časť 1: uchádzač uvedie zákazky v celkovej hodnote minimálne 150 000,00 EUR bez DPH. Podľa § 112 ods. 5 písm. b) a § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ vyžaduje predložiť údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Odbornú spôsobilosť na výkon činnosti stavbyvedúceho, uchádzač preukáže: - osvedčením o odbornej spôsobilosti osoby určenej na plnenie zmluvy podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch s odborným zameraním vyžadovaným pre predmet zákazky alebo iný ekvivalentný doklad preukazujúci túto skutočnosť, a to nasledovne: uchádzač uvedie evidenčné číslo oprávnenia stavbyvedúceho; - vyhlásením odborne spôsobilej osoby na výkon funkcie stavbyvedúceho, že bude uchádzačovi k dispozícii na plnenie zmluvy týkajúcej sa predmetu zákazky; - profesijným životopisom stavbyvedúceho, ktorého súčasťou bude zoznam stavebných prác, na ktorých pôsobil v pozícii stavbyvedúci. Podmienky účasti sú podrobne popísané v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podľa § 112 ods. 5 písm. b) a § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ požaduje zoznam stavebných prác/poskytnutých služieb/dodaných tovarov uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt ich uskutočnenia; zoznam musí byť doplnený potvrdením o ich uspokojivom vykonaní a zhodnotení podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní, dokladom je referencia, ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: V zozname stavebných prác/poskytnutých služieb/dodaných tovarov uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky: Pre časť 3: uchádzač uvedie zákazky v celkovej hodnote minimálne 30 000,00 EUR bez DPH. Podrobný opis podmienok účasti je popísaný v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je jednopodlažný objekt SO-01. Obnova zahŕňa nové dispozičné riešenie, nové podlahy, zateplenie obvodového plášťa vrátane výmeny výplní otvorov, komplet nové vnútorné inžinierske siete (prípojky vody a plynu), nové strešné vrstvy plochej strechy, vrátane klampiarskych výrobkov. Nové inžinierske siete vrátane kotolne a prípojok. Obnovovaný objekt, v súčasnosti nevyužívaný, sa nachádza v jestvujúcom uzavretom nevyužívanom areály na ul. M. Benku v Hlohovci. V areály sa nachádzajú spolu 2 objekty (SO-01 a SO-02) bývalej materskej školy a jasiel, neskôr reprofilované na stredné odborné učilište. Po obnove bude objekt rozdelený na 3 samostatné prevádzky – 1. Domov sociálnych služieb, 2. Centrum včasnej intervencie a 3. Škola – malá časť objektu bude slúžiť ako telocvičňa – resp. miestnosť pre cvičenie so zázemím pre vedľajší objekt školy. Prevádzky budú mať samostatné vchody a budú dispozične a stavebne oddelené so samostatnými podružnými meraniami pre inžinierske siete. Nevyužívaná murovaná prístavba pôdorysného rozmeru 6,6 x 2,8 m sa asanuje. Členenie stavby podľa stavebných objektov: • SO-01A Riešený obnovovaný objekt časť A. Domov sociálnych služieb - stavebná časť (obnova jestvujúceho objektu) vnútorné rozvody inžinierskych sietí ZTI, ÚK, VZT, plyn; • SO-01B Riešený obnovovaný objekt časť B. Centrum včasnej intervencie - stavebná časť (obnova jestvujúceho objektu) vnútorné rozvody inžinierskych sietí ZTI, ÚK, VZT, plyn; • SO-01C Riešený obnovovaný objekt časť C. Škola – stavebná časť (obnova jestvujúceho objektu) vnútorné rozvody inžinierskych sietí ZTI, ÚK, VZT, plyn; • SO-02A Búracie práce – pre obnovovaný objekt SO-01A; • SO-02B Búracie práce – pre obnovovaný objekt SO-01B; • SO-02C Búracie práce – pre obnovovaný objekt SO-01C; • SO-03 Zdravotechnika – vodovodná prípojka areálová; • SO-04 Zdravotechnika - zariadenia vonkajšie dažďovej kanalizácie (vsakovací systém); • SO-05 Plyn – prípojka, zariadenia a vonkajšie rozvody plynu; • SO-06A Silnoprúd - zariadenia a vonkajšie rozvody elektro NN – verejné osvetlenie časť A. Domov sociálnych služieb; • SO-06B Silnoprúd - časť B.; • SO-06B Silnoprúd - časť C.; • SO-07A Slaboprúd - zariadenia a rozvody slaboprúdu – časť A. Domov sociálnych služieb; • SO-07B Slaboprúd - časť B.; • SO-07C Slaboprúd - časť C.; Predmet zákazky je bližšie popísaný v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.