Vyhlásené obstarávanie

„Cyklotrasa v meste Prievidza“ – vypracovanie projektovej dokumentácie a výkon autorského dohľadu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Prievidza
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
15. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online, prostredníctvom systému ERANET.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a). Uchádzač musí predložiť zoznam poskytnu-tých služieb za posledné tri roky odo dňa vyhlásenia súťaže. Uvedenú podmienku účasti preukazuje uchádzač/záujemca predložením zoznamu poskytnutých služieb za predchádza-júce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odbera-teľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. Minimálna požadovaná úroveň požiadavky: Zo zoznamu dodávok poskytnutých služieb mu-sí vyplývať, že záujemca v období troch rokov od vyhlásenia verejného obstarávania posky-tol minimálne dve služby rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky. Za poskytnutie služby rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky sa bude považovať vypracovanie projektovej dokumentácie pre Cyklistické komunikácie – budova-nie nových cyklistických komunikácií.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g). Ak ide o stavebné práce alebo služby, uvedenú podmienku účasti preukáže uchádzač/záujemca predložením údajov o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk. Minimálna požadovaná úroveň požiadavky: Splnenie požiadaviek preukáže uchádzač predložením požadovaných dokumentov. Uchádzač preukáže odbornú kvalifikáciu u nasledovných pozícií: zodpovedný projektant/projektanti. Uchádzač preukáže splnenie požadovaných predpokladov predložením dokladu o odbornej spôsobilosti zodpovedného projektanta/projektantov v zmysle Zák. č.138/1992 Z.z. v znení neskorších zmien a doplnkov alebo ekvivalentným dokladom preukazujúcim predmetné skutočnosti, vydávaný v inom štáte.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Opis a predmet zákazky je špecifikovaný v prílohe výzvy – opis predmetu zákazky – príloha č. 1. Ide o vypracovanie projektovej dokumentácie pre vydanie stavebného povolenia s podrobnosťou projektu pre realizáciu stavby – cyklotrás na území mesta Prievidza a výkon autorského dohľadu.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.