Vyhlásené obstarávanie

Služby znalca – oceňovanie nehnuteľností


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Ružinov
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
54 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71319000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
28. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online – Verejný obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk uchádzačom v systéme IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý ponúkne najnižšiu cenu za predmet zákazky v EUR s DPH, zaokrúhlená na dve (2) desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie znaleckých posudkov v nasledovných kategóriách predmetov ocenenia: a) Všeobecná hodnota POZEMOK s rozlohou do 200 m2 b) Všeobecná hodnota POZEMOK s rozlohou od 201 m2 do 600 m2 c) Všeobecná hodnota POZEMOK s rozlohou od 601 m2 do 1000 m2 d) Všeobecná hodnota POZEMOK s rozlohou nad 1000 m2 e) Všeobecná hodnota nájmu POZEMKU s rozlohou do 200 m2 f) Všeobecná hodnota nájmu POZEMKU s rozlohou od 201 m2 do 600 m2 g) Všeobecná hodnota nájmu POZEMKU s rozlohou nad 601 m2 h) Všeobecná hodnota vecného bremena – POZEMOK i) Všeobecná hodnota STAVBY RODINNÉHO DOMU vrátane pozemku predstavujúceho dvor j) Všeobecná hodnota – BYT (vrátane podielu na pozemku) k) Všeobecná hodnota NEBYTOVÝ PRIESTOR (vrátane podielu na pozemku) l) Všeobecná hodnota nájmu – NEBYTOVÝ PRIESTOR (vrátane podielu na pozemku) m) Všeobecná hodnota STAVBY ako celku s rozlohou do 500 m2 celkovej podlahovej plochy Znalecké posudky sa spracúvajú vo veci stanovenia všeobecnej hodnoty nehnuteľností, nájmov alebo vecných bremien pre účely a) Predaj/prenájom pozemkov b) Predaj stavieb ako celkov, c) Predaj bytov, d) Predaj/prenájom nebytových priestorov, e) Zriadenie vecného bremena na pozemku.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa uskutočňuje prostredníctvom elektronickej platformy IS EVO. 2. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil ako prvý v poradí.