Vyhlásené obstarávanie

Echokardiografické prístroje


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
567 227,03
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33112000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
19. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Stredoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s., Cesta k nemocnici 1, 974 01 Banská Bystrica
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 zákona

Popis podmienky účasti:

Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa taxatívne určené podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona. Úplné a podrobné znenie predmetných podmienok účasti ohľadne osobného postavenia podľa § 32 zákona je uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková zmluvná cena v EUR, ktorou sa rozumie celková konečná zmluvná cena za dodávku predmetu zákazky v EUR s DPH, vypočítaná podľa Prílohy č. 10 súťažných podkladov v súlade s kapitolou D. Spôsob určenia ceny. Uchádzač vyplní v systéme JOSEPHINE svoj „Hodnotiaci formulár“ na vyhodnotenie návrhu na plnenie kritérií určených verejným obstarávateľom na hodnotenie ponúk. Cena s DPH vložená do hodnotiaceho formulára musí byť zhodná s kritériom na vyhodnotenie ponúk uvedenom v prílohe č. 10 súťažných podkladov. Ak uchádzač nie je platcom DPH, upozorní na túto skutočnosť, uvedie cenu bez DPH a sadzbu DPH 0 %. Vyhodnocovaná bude konečná cena, teda cena, ktorú verejný obstarávateľ skutočne uhradí za predmet zákazky a to bez ohľadu na to, či je uchádzačom platca alebo nie platca DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia: 3 ks - Echokardiografický USG systém najvyššej kategórie; 1 ks - Prenosný echokardiografický prístroj; 11 ks – Sondy (v zmysle špecifikácie). Podrobný opis jednotlivých položiek je uvedený v Prílohe č. 12 Súťažných podkladov. Požaduje sa dodanie nových, nepoužitých a nerepasovaných prístrojov. Súčasťou predmetu zákazky musia byť nasledovné služby: - služby spojené s dodaním tovaru, t.j. zabezpečenie dopravy do miesta plnenia, jeho vyloženie v mieste plnenia, vybalenie a likvidáciu obalov, - kompletizáciu a inštaláciu prístroja, - odskúšanie funkčnosti a prevádzkyschopnosti dodaného zariadenia, - zaškolenie min. 3 zamestnancov s obsluhou dodaného prístroja v rozsahu min. 1 hodiny, - odovzdanie dokladov pri preberacom konaní - odovzdávací protokol, certifikáty o zhode pre celé zariadenie, všetky potrebné revízne správy potrebné pre správnu funkciu zariadenia a príslušnú legislatívu platnú v tejto dobe pre zdravotnícke zariadenia, záručný list, manuál na obsluhu v listinnej a elektronickej podobe v úradnom jazyku, faktúru a dodací list zariadenia, - záverečný odovzdávací kompletný test prístroja potvrdzujúci kompletnosť technických vlastností a plnú funkčnosť zariadenia za prítomnosti primára príslušného oddelenia uskutočnený na začiatku odovzdávacieho konania, - záručnú dobu min. 24 mesiacov a záručný servis v cene predmetu obstarania.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.