Vyhlásené obstarávanie

Bežné opravy a údržby nehnuteľného a hnuteľného majetku


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom sprístupnenia ponúk je webová stránka https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byt doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1 .bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO, dokladom je referencia, 2.bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak takéto potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača o ich uskutočnení, doplnený dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Zoznamom stavebných prác musí uchádzač preukázať uskutočnenie prác rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky v minimálnej kumulatívnej hodnote 750 000,00 EUR s DPH. Za stavebné práce rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky verejný obstarávateľ považuje: Bežné stavebné práce charakteru opráv, údržieb alebo rekonštrukcií stavebných konštrukcií a zariadení, ďalej vodoinštalačné, kúrenárske, plynoinštalačné alebo elektroinštalačné práce. Za stavebné práce rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky verejný obstarávateľ nepovažuje výstavbu/realizáciu novostavieb charakteru pozemných stavieb (bytové budovy a nebytové budovy) alebo inžinierskych stavieb. Pozn.: Verejný obstarávateľ apeluje na uchádzačov, aby doklady (referencie), dôkazy o plnení potvrdené odberateľmi, resp. vyhlásenia uchádzačov o ich uskutočnení obsahovali všetky potrebné informácie a údaje, z ktorých bude môcť verejný obstarávateľ posúdiť splnenie tejto podmienky účasti. Teda aj to, či v zozname uvedené uskutočnené stavebné práce bude môcť považovať za stavebné práce rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky. V prípade ak uchádzač predkladá zmluvu, referenciu alebo dôkaz o plnení stavebných prác, ktorých uskutočnenie časovo presahuje posudzované obdobie, uchádzač v zozname uvedie zvlášť hodnotu iba za tú časť stavebných prác, ktorá bola zrealizovaná v posudzovanom období. V prípade, ak stavebné práce realizoval uchádzač ako člen združenia skupiny dodávateľov, vyčísli a započíta iba finančný objem, uskutočňovaný ním samotným. V prípade, ak obsahuje referencia alebo dôkaz o plnení stavebných prác stavebné práce, ktoré sú aj iné ako stavebné práce rovnakého alebo obdobného charakteru, uchádzač vyčísli, odčlení a započíta iba finančný objem za stavebné práce rovnakého alebo obdobného charakteru týkajúceho sa predmetu zákazky. Zmluvná cena zákaziek bude vyjadrené v EUR (ak je hodnota vyjadrená v inej mene, prepočítava sa hodnota na EUR kurzom ECB platným ku dňu uzavretia predmetnej zmluvy).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celkový predpokladaný finančný objem prác v EUR bez DPH vypočítaný na základe uchádzačom poskytnutých zliav počas trvania rámcovej dohody

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú bežné opravy, údržba, servis nehnuteľných a hnuteľných vecí, vrátane dodávky spotrebného materiálu a náhradných dielov v nehnuteľnostiach vo vlastníctve verejného obstarávateľa na území hl. mesta SR Bratislavy.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.