Vyhlásené obstarávanie

Autoinjektory


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 926 319,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33600000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
8. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ministerstvo obrany SR, Úrad pre investície a akvizície, Za kasárňou 3, 832 47 Bratislava. Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Verejný obstarávateľ neumožní fyzickú účasť na otváraní ponúk uchádzačom v mieste otvárania ponúk. Umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich on- line sprístupnenie prostredníctvom príslušnej funkcionality IS EVO uchádzačom vo verejnej súťaži.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena t. j. cena celkom za predmet zákazky vypočítaná a vyjadrená v mene EUR (s DPH ) podľa oddielu B.1. Spôsob určenia ceny týchto súťažných podkladov zaokrúhlená na 2 desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je kúpa a dodanie autoinjektorov na poskytnutie neodkladnej prvej pomoci formou svojpomoci alebo vzájomnej pomoci pri použití chemických toxických bojových látok a na výcvik súčasti protišokovej liečby pre potreby ozbrojených síl SR. Súčasťou predmetu zákazky je aj dodanie návrhu kodifikačných údajov na tovar predmetu zákazky v súlade so STANAG 4177 a podľa zákona č. 11/2004 Z. z. o obrannej štandardizácii, kodifikácii a štátnom overovaní kvality výrobkov a služieb na účely obrany v znení neskorších predpisov a vyhlášky Ministerstva obrany Slovenskej republiky č. 476/2011 Z. z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti o metodike spracúvania návrhu kodifikačných údajov, o programovom vybavení na spracúvanie návrhov kodifikačných údajov, o návrhu kodifikačných údajov a o povinnostiach dodávateľa produktu v znení neskorších predpisov.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií (ďalej len „komunikácia“) medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa bude uskutočňovať len v slovenskom alebo českom jazyku spôsobom, ktorý zabezpečí integritu a zachovanie dôvernosti údajov uvedených v ponuke. Celá komunikácia vo verejnom obstarávaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa bude uskutočňovať písomne, prostredníctvom elektronického Informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie (ďalej len „IS EVO“), ktorého správcom je Úrad vlády Slovenskej republiky (ďalej len „Úrad vlády SR“) s využitím všetkých jeho funkcionalít. IS EVO je dostupný bezplatne na adrese: https://eplatforma.vlada.gov.sk. Pre prácu s IS EVO je pre záujemcov a uchádzačov určujúci opis pracovných postupov v IS EVO uvedený vo verejne dostupných aktuálne platných príručkách na adrese https://eplatforma.vlada.gov.sk/dokumentacia/?csrt=2213930289235022526 a video návodoch na adrese https://eplatforma.vlada.gov.sk/videonavody/?csrt=2213930289235022526. Pre úspešnú komunikáciu a predloženie ponuky v tomto verejnom obstarávaní prostredníctvom IS EVO je potrebné, aby sa záujemcovia prihlásili do webového sídla Úradu pre verejné obstarávanie (viď. v tejto súvislosti najmä príručku: Príručka k funkcionalitám webového sídla úradu), po riadnom oboznámení sa s týmito príručkami a video návodmi. V prípade potreby môžu záujemcovia/uchádzači požiadať o technickú pomoc pri používaní IS EVO správcu IS EVO. Kontaktné údaje na helpdesk IS EVO sú zverejnené na adrese: https://www.isepvo.sk/helpdesk. 2. Súťažné podklady k verejnej súťaži sú zverejnené odo dňa vyhlásenia tohto verejného obstarávania v profile verejného obstarávateľa na adrese https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/487022 a https://evo.isepvo.sk/evoportal/vyhladavanie-zakaziek/detail/487022 (ďalej v tomto oznámení o vyhlásení verejného obstarávania iba "profil"). Verejný obstarávateľ bude aktuálne zverejňovať vo svojom profile aj ďalšie prípadné dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky (napr. poskytnutie vysvetlenia podľa § 48 zákona o verejnom obstarávaní). Verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom a ďalším dokumentom neobmedzený, úplný a priamy prístup bezodplatne. 3. Verejný obstarávateľ nepožaduje viazanosť ponúk zabezpečiť zábezpekou podľa § 46 zákona o verejnom obstarávaní. 4. Verejný obstarávateľ sa podľa § 66 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní rozhodol, že vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky a vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk určených v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a na základe pravidiel ich uplatnenia určených v súťažných podkladov (tzv. super reverz).