Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia a rekonštrukcia prvkov sústavy verejného osvetlenia vo vybraných lokalitách mesta Košice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 293 924,48
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
5. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) ZVO - Zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti sú uvedené v Časti D. Podmienky účasti uchádzačov súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. d) a § 35 ZVO - Opis technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality.

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti sú uvedené v Časti D. Podmienky účasti uchádzačov súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na hodnotenie ponúk je najnižšia cena predmetu zákazky vypočítaná a vyjadrená v EUR vrátane DPH podľa Časti C. Spôsob určenia ceny súťažných podkladov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce – modernizácia a rekonštrukcia prvkov sústavy verejného osvetlenia v MČ Košice – Juh (Modernizácia, rekonštrukcia a výmena prvkov sústavy verejného osvetlenia napojených na rozvádzače RVO 346 – RVO 348, ulica Jantárová), MČ Košice – Sídlisko Ťahanovce a MČ Košice – Dargovských hrdinov (Modernizácia, rekonštrukcia a výmena prvkov sústavy verejného osvetlenia napojených na rozvádzače RVO č. 810 a 816, Ulica Zelený dvor - Krematórium), MČ Košice – Sídlisko KVP (Modernizácia, rekonštrukcia a výmena prvkov sústavy verejného osvetlenia napojených na rozvádzač RVO 603, Trieda KVP od ulice Moskovská trieda po ulicu Myslavská), MČ Košice – Západ a MČ Košice – Sídlisko KVP (Modernizácia, rekonštrukcia a výmena prvkov sústavy verejného osvetlenia napojených na rozvádzač RVO 633, časť ulíc Trieda KVP, Popradská) v zmysle Časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov . Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí Časť B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ informuje záujemcov, že v prípade podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 písm. b) c) a e) ZVO je oprávnený použiť údaje z informačného systému verejnej správy podľa osobitného predpisu (zákon č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii), v platnom znení. Uvedené pravidlo platí pre hospodárske subjekty (uchádzačov alebo záujemcov) taxatívne vymenované v § 2 ods. 2 zákona č. 272/2015 Z. z. o registri právnických osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v platnom znení. V ostatných prípadoch je uchádzač alebo záujemca naďalej povinný predložiť doklady preukazujúce splnenie predmetných podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia. 2. Upozornenie: Záujemca/uchádzač so sídlom/miestom podnikania v Slovenskej republike, a ktorého údaje sú vedené v informačných systémoch verejnej správy Slovenskej republiky, poskytne verejnému obstarávateľovi za účelom získania výpisu z registra trestov jeho štatutárneho orgánu, člena štatutárneho orgánu, člena dozorného orgánu, prokuristu údaje v rozsahu podľa § 10 ods. 4 zák. č. 330/2007 Z. z. o registri trestov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, v zmysle ktorého bude verejný obstarávateľ oprávnený podať žiadosť a prevziať výpis/y z registra trestov (krstné meno, priezvisko, rodné priezvisko, rodné číslo, číslo občianskeho preukazu alebo cestovného pasu). Uvedená podmienka podľa § 32 ods. 1 písm. a) ZVO sa netýka registra trestov pre fyzické osoby s obvyklým pobytom mimo územia SR, keďže tieto doklady nie je verejný obstarávateľ oprávnený získať z IS verejnej správy podľa osobitného predpisu. 3. Podrobnosti k podmienkam účasti osobného postavenia a ich preukazovanie sú uvedené v § 32 ZVO. 4. Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti osobného postavenia môžu byť predbežne nahradené jednotným európskym dokumentom v súlade s bodom 3 Časti D. Podmienky účasti uchádzačov súťažných podkladov.