Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia prístupovej komunikácie Motyčka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Vojenské lesy a majetky SR - štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
645 928,53
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45220000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
15. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
6. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Vojenské lesy a majetky SR, štátny podnik, Lesnícka 23, 962 63 Pliešovce, Slovenská republika.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. b) Zákona

Popis podmienky účasti:

Zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1) bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2) bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Týmto spôsobom uchádzač preukáže uskutočnenie minimálne 1 (jednej) zákazky na uskutočnenie stavebných prác rovnakého alebo obdobného charakteru (výstavba/rekonštrukcia ciest, stavebné práce na výstavbe ciest) v minimálnej hodnote tejto zákazky vo výške 600 000,00 EUR bez DPH.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. d) Zákona

Popis podmienky účasti:

Opis technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality v spojitosti s § 35 Zákona. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti predložením Certifikátu uchádzača na systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci minimálne podľa ISO 45001, resp. preukázanie iných dôkazov preukazujúcich opatrenia na zabezpečenie kvality - politiky bezpečnosti a ochrany zdravia spôsobom podľa § 35 Zákona.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) Zákona

Popis podmienky účasti:

Ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač preukáže dispozíciu minimálne 1 (jednej) odborne spôsobilej osoby (riadiaceho zamestnanca) - stavbyvedúceho spĺňajúcej nasledovné podmienky odbornej praxe a odbornej kvalifikácie: a) preukázateľné skúsenosti ako stavbyvedúci - odborne spôsobilá osoba podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov v kategórii zodpovedajúcej predmetu zákazky, na stavbách rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky (výstavba/rekonštrukcia ciest, stavebné práce na výstavbe ciest) pri minimálne 1 (jednej) takejto stavbe s investičným nákladom stavby vyšším ako 600 000 EUR bez DPH; na preukázanie odbornej v zmysle tejto podmienky praxe bude verejný obstarávateľ akceptovať iba odbornú prax z realizácie rovnakej alebo obdobnej zákazky za obdobie posledných 5 (piatich) rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Splnenie predmetnej podmienky účasti uchádzač preukáže predložením údajov o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii riadiacich zamestnancov, osobitne predložením profesijného životopisu a osvedčenia o autorizácii (odbornej spôsobilosti).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. h) Zákona

Popis podmienky účasti:

Uvedenie opatrení environmentálneho manažérstva, ktoré uchádzač alebo záujemca použije pri plnení zmluvy v spojitosti s § 36 Zákona. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti predložením Certifikátu uchádzača na systém environmentálneho manažérstva minimálne podľa ISO 14001, resp. preukázanie iných dôkazov preukazujúcich opatrenia na zabezpečenie systému environmentálneho manažérstva v súlade s § 36 Zákona.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuky na základe najnižšej celkovej ceny predmetu zákazky (EUR bez DPH) podľa § 44 ods. 3 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní. Celková cena predmetu zákazky (EUR bez DPH) sa stanoví podľa bodu 12 „Zväzku I. Pokyny na vypracovanie ponuky“ Súťažných podkladov a ocenením výkazu výmer, ktorý tvorí neoddeliteľnú súčasť týchto Súťažných podkladov.

Opis obstarávania

Stavba sa nachádza vo vojenskom obvode Valaškovce a čiastočne v katastri obce Porúbka v okrese Humenné. Jedná sa o rekonštrukciu lesnej cesty I. triedy, ktorá je jednopruhová obojsmerná odvozná cesta umožňujúcu svojím priestorovým usporiadaním a technickou vybavenosťou celoročnú prevádzku návrhovým vozidlám. Zatriedenie prístupovej komunikácie podľa STN 73 6108, je lesná cesta I. triedy v kategórii 1L – 4,5/30, s výhybňami. Cesta má asfaltový kryt z penetračného makadamu a je situovaná v pohorí Vihorlatské vrchy. Začiatok úseku rekonštruovanej cesty je v napojení na cestu III/3832 pri obci Porúbka, trasa „Motyčka 1“. Koniec úseku je pred stykovou križovatkou ciest Motyčka a Kyjov, v časti Hažínsky les, trasa „Motyčka 2“. Trasy na seba nadväzujú, trasa Motyčka 2 sa pripája na začiatku v stykovej križovatke na trasu Motyčka 1 v km 3,34778. Navrhuje sa očistenie povrchu vozovky, oprava výtlkov (10% z celkovej plochy), pokládka vyrovnávacej asfaltovej vrstvy v hrúbke 30-70mm a obrusnej asfaltovej vrstvy hr. 40mm. Úlohou vyrovnávacej vrstvy je odstrániť lokálne nerovnosti a vytvoriť predpísaný priečny sklon vozovky, ktorý v dôsledku trvalých deformácií už nemá požadované hodnoty. Technické parametre: Dĺžka trasy 5 151,5 m Návrhová rýchlosť 30 km/h Min. polomer smer. oblúka R = 80 m Max. pozdĺžny sklon 10,3% Počet výhybní 7 Počet priepustov 26 Navrhnuté sú asfaltové vrstvy vozovky pre vyrovnanie povrchu a zvýšenie únosnosti vozovky. Podrobne uvedené v Súťažných podkladoch, projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria neoddeliteľné prílohy Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.