Vyhlásené obstarávanie

VS Ružín I - sanácia prievlakov pod žeriavovou dráhou nad výtokmi TG1 a TG2 (oprava betónov na výtoku turbín TG 1 a TG 2)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
181 050,99
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45247210-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
23. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
otváranie ponúk bude realizované elektronicky prostredníctvom IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ vyžaduje splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods.1 písm. g) ZVO.

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač 1. mal k dispozícii minimálne 1 kvalifikovanú osobu zodpovednú za riadenie stavebných prác, ktorá spĺňa nasledovné kritériá: 1.1 má odbornú spôsobilosť na výkon činnosti stavbyvedúceho v odbore inžinierske stavby. Uchádzač preukáže horeuvedené požiadavky predložením nasledovných dokladov: 1.2 životopis stavbyvedúceho, ktorý bude obsahovať minimálne: 1.2.1 meno a priezvisko stavbyvedúceho a 1.2.2 identifikačné údaje zamestnávateľa. 1.3 doklad preukazujúci oprávnenie osoby zodpovednej za riadenie stavebných prác vykonávať činnosť stavbyvedúceho v odbore inžinierske stavby, t. j. 1.3.1 platné osvedčenie o odbornej spôsobilosti na výkon činnosti stavbyvedúceho v odbore inžinierske stavby vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov v zmysle zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení platných právnych predpisov (ďalej len „SKSI“) v začlenení 1.3.1.1 20) Inžinierske stavby pre osvedčenie vydané do 31.12.2004, resp. 1.3.1.2 20) Inžinierske stavby pre osvedčenie vydané od 1.1.2005 do 31.12.2008, resp. 1.3.1.4 od 1.1.2009 Osvedčenie pre činnosť stavbyvedúceho, alebo 1.3.2 registračné osvedčenie preukazujúce štatút usadenej osoby pôsobiacej v Slovenskej republike ako stavbyvedúci v odbore inžinierske stavby a oprávňujúce túto osobu na výkon činnosti stavbyvedúceho na území Slovenskej republiky vydané SKSI alebo 1.3.3 registračné osvedčenie preukazujúce štatút hosťujúcej osoby pôsobiacej v Slovenskej republike ako stavbyvedúci v odbore inžinierske stavby oprávňujúce túto osobu na výkon činnosti s stavbyvedúceho na území Slovenskej republiky vydané SKSI. 8.2 Ak uchádzač v zmysle bodu 1. predloží doklady inej osoby, ako je člen štatutárneho orgánu uchádzača, alebo ak z predloženého životopisu stavbyvedúceho vyplýva, že stavbyvedúci nie je zamestnancom uchádzača, uchádzač, je povinný predložiť aj doklad, z ktorého bude zrejmé, že uchádzač je oprávnený disponovať kapacitami tejto osoby (napríklad zmluvu uzatvorenú medzi uchádzačom a fyzickou resp. právnickou osobou, z ktorej bude zrejmé, že disponuje kapacitami stavbyvedúceho).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ vyžaduje splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods.1 písm. b) ZVO.

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač mal skúsenosti s realizáciou zákazky rovnakého alebo podobného charakteru. 1. Uchádzač splnenie podmienky účasti podľa tohto bodu preukáže predložením zoznamu stavebných prác rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky uskutočnených za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác (za rozhodné obdobie sa považuje obdobie posledných piatich predchádzajúcich rokov, ktoré sa rátajú spätne odo dňa uverejnenia výzvy na predkladanie ponúk vo Vestníku verejného obstarávania). 1.2 Za stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky sa považujú stavebné práce na železobetónových konštrukciách vo výškach a ich sanáciách v celkovom finančnom objeme spolu minimálne vo výške 250.000,00 EUR bez DPH. 1.3 Zoznam uskutočnených stavebných prác musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní týchto stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok. Ak odberateľom 1.3.1 bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona, dokladom je referencia, 1.3.2 bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. 1.4 Ak uchádzač disponuje referenciou resp. dôkazom o poskytnutí stavebných prác v inej mene, než v EUR, uchádzač v zozname stavebných prác uvedie cudziu menu ako aj jej prepočet na EUR. Pri prepočte sa použije priemerný kumulatívny ročný kurz Európskej centrálnej banky platný v roku, v ktorom bolo protokolárne odovzdané dielo.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena

Opis obstarávania

Sanácia železobetónových prievlakov pod žeriavovou dráhou na VS Ružín I.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.