Vyhlásené obstarávanie

NetBackup – kapacitné subskripcie s technickou podporou


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
264 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
48000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
25. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
JOSEPHINE
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena za predmet zákazky v eurách bez DPH vypočítaná ako matematický súčin jednotkovej ceny subskripcie s technickou podporou a požadovaného počtu kusov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie subskripcií NetBackup s technickou podporou na používanie produktu Veritas Netbackup pre objem zálohovaných dát 80 TB na obdobie 60 mesiacov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Uchádzači sú povinní predložiť ponuku na celý predmet zákazky. Predmetom zákazky je dodanie kapacitných subskripcií NetBackup s technickou podporou na používanie produktu Veritas Netbackup, ktorý tvorí jeden logický celok. Verejný obstarávateľ, po dôkladnom preskúmaní a následnom zvážení následkov možného rozdelenia predmetu zákazky na časti, má za to, že ak by obstarávaný predmet zákazky rozdelil na časti, v rámci ktorých by umožnil uchádzačom predkladať ponuky na samostatné časti predmetu zákazky a v ktorých by napokon mohlo byť viacero rôznych úspešných poskytovateľov, potreba koordinácie jednotlivých poskytovateľov častí zákazky, ktorá by bola pre riadne plnenie celého obstarávaného predmetu zákazky nevyhnutná, by mohla predstavovať vážne riziko ohrozenia riadneho plnenia obstarávanej zákazky. Nerozdelenie zákazky na časti umožňuje verejnému obstarávateľovi dodržať princíp hospodárnosti a efektívnosti pri obstarávaní tejto zákazky. Uchádzač v ponuke predloží sken dokladu preukazujúceho, že uchádzač je oficiálnym partnerom spoločnosti Veritas Technologies LLC pre produkt NetBackup. Úspešný uchádzač bezodkladne na požiadanie verejného obstarávateľa predloží originál tohto dokladu.