Vyhlásené obstarávanie

TJ Malinovo – Nadstavba na futbalovom ihrisku


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Malinovo
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
326 323,94
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
29. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V sídle verejného obstarávateľa.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

a) § 33 ods. 1 písm. a) ZVO: Uchádzač predloží vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky, a to nezáväzný úverový prísľub (príp. ekvivalent) (ďalej len ako „vyjadrenie banky“), ktorým banka alebo pobočka zahraničnej banky uchádzačovi prisľúbi, že v prípade, že sa stane úspešným uchádzačom poskytne uchádzačovi úver na zabezpečenie realizácie predmetu zákazky vo výške 180 000 EUR, alebo ekvivalent v inej mene. b) § 33 ods. 1 písm. d) ZVO: Uchádzač predloží prehľad o dosiahnutom celkovom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zákazky týka minimálne vo výške predpokladanej hodnoty zákazky kumulatívne za posledné tri hospodárske roky, za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti. Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

a) § 34 ods. 1 písm. b) ZVO: Uchádzač preukazuje odbornú spôsobilosť zoznamom poskytnutých stavebných prác v oblasti predmetu zákazky za predchádzajúcich päť (5) rokov od vyhlásenia VO v súhrnnej hodnote minimálne dosahujúcej predpokladanú hodnotu zákazky v EUR bez DPH. b) § 34 ods. 1 písm. g) ZVO: Uchádzač preukazuje odbornú spôsobilosť údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. c) § 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35 ZVO: opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality. Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Kvalita
  • Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.
  • Kritérium č. 1 – Doba realizácie predmetu zákazky – verejný obstarávateľ od uchádzačov požaduje lehotu na uskutočnenie stavebných prác na mieste plnenia v celých kalendárnych dňoch (váha kritéria 20 %).

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce súvisiace s nadstavbou futbalovej tribúny v obci Malinovo. Riešený objekt je umiestnený v obci Malinovo, na adrese Športová 324, Malinovo na parcele č. 476/4, 476/3 a 476/6 na rovinatom území v zástavbe. Objekt má pôdorysný tvar obdĺžnika, rozmery sú 29 m x 9,3 m s výškou objektu 3,5 m. Objekt má 1 nadzemné a je čiastočne podpivničený, zastrešený plochou strechou s asfaltovou krytinou. Účelom predmetu zákazky je zväčšenie kapacity šatní a vytvorenie spoločenskej miestnosti, a to nadstavaním jedného podlažia so svetlou výškou 3,3 m. Predmetom zákazky je aj zhotovenie nového interiérové a exteriérového schodiska. Na podlaží 2.NP sa bude nachádzať spoločenská miestnosť, sociálne zázemie a šatne. Predmet zákazky je bližšie špecifikovaný v projektovej dokumentácii vypracovanej spoločnosťou ByvaPro s.r.o. v 12/2019, v súlade so Stavebným povolením vydanou obcou Tomášov dňa 20.02.2024 pod č.j. SÚTO-64-2024/SP/Ma.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.