Vyhlásené obstarávanie

Hokejbalové ihrisko a skatepark vrátane zázemia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
617 997,51
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212200-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
29. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie sa uskutoční v zmysle § 52 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom funkcionality elektronickej platformy (IS EVO), a to sprístupnením elektronických ponúk v systéme EVO v čase uvedenom vo Výzve na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods.1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní – zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác. Zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok odberateľom a to, ak odberateľom: - bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní – dokladom je referencia vyhotovená podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní. Ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní, môže byť dokladom aj vyhlásenie záujemcu/uchádzača o ich uskutočnení, doplnené dokladom preukazujúcim ich uskutočnenie, - bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní - dôkaz o plnení potvrdí odberateľ. Ak takéto potvrdenie od odberateľa záujemca/uchádzač nemá k dispozícii, predloží vyhlásenie o ich uskutočnení, ktoré doplní dokladom preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené tieto stavebné práce. Minimálna požadovaná úroveň: Verejný obstarávateľ požaduje, aby z uvedeného zoznamu bolo zrejmé, že uskutočnil stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky v súhrnnom objeme minimálne v objeme predpokladanej hodnoty zákazky(v EUR bez DPH). Predložený zoznam musí obsahovať min.: • názov (obchodné meno) a sídlo odberateľa (t.j. druhej zmluvnej strany), • názov a stručný opis uskutočnených stavebných prác, z ktorého bude zrejmé, či išlo o stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, • zmluvnú cenu zákazky v EUR bez DPH a s DPH, • lehota uskutočňovania stavebných prác, • miesto uskutočnenia stavebných prác, • referenciu, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní, • potvrdenie o vykonaní stavebných prác, ak odberateľom bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. V súlade s § 40 ods. 5 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ zohľadní referencie uchádzačov uvedené v evidencii referencií podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní, ak takéto referencie ku dňu predloženia ponuky existujú a uchádzač ich v ponuke identifikoval. Na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti môže uchádzač alebo záujemca využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah, a to podľa § 34 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Stanoveným kritériom na vyhodnotenie ponúk je v súlade s § 44 ods. 3 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní - najnižšia celková cena s DPH za celý predmet zákazky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác, ktoré spočívajú v zhotovení stavby (realizácii diela) „Hokejbalové ihrisko a skatepark vrátane zázemia“. Realizované dielo je členené na nasledovné stavebné objekty: SO 01 Hokejbalové ihrisko SO 02 Skatepark SO 03 Oplotenie SO 04 Vybavenie športovísk a mobiliár SO 05 Rozvody NN a osvetlenie SO 06 Elektrická prípojka NN SO 08 Ochrana VN kábla č. 625 Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov, v Prílohe č. 2 súťažných podkladov – Návrh Zmluvy o dielo a v Prílohe č.3 súťažných podkladov – Projektová dokumentácia s výkazom výmer.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.