Vyhlásené obstarávanie

Dodanie, výsadba letničiek a povýsadbová starostlivosť


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
239 492,05
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77300000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
13. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
11. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Žilina, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina, Slovenská republika.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) ZVO - zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO

Popis podmienky účasti:

Predložený Zoznam poskytnutých služieb musí obsahovať najmenej jednu zákazku rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia tohto verejného obstarávania v súhrnnej (celkovej) hodnote zákaziek najmenej 100 000,00 EUR bez DPH. Za zákazku rovnakého alebo podobného charakteru, ako je predmet zákazky, sa považuje zákazka na • dodanie a výsadbu rastlín a/alebo • dodanie a povýsadbovú starostlivosť o rastliny a/alebo • dodanie, výsadbu a povýsadbovú starostlivosť o rastliny rastlín. Predložený Zoznam poskytnutých služieb musí byť predložený podľa bodu 4.8 časti A.2 súťažných podkladov a musí obsahovať najmenej nasledovné informácie: a. Názov a sídlo odberateľa b. Predmet zákazky c. Stručný popis zákazky d. Celková cena plnenia e. Relevantná cena plnenia (vo finančnom vyjadrení cena v EUR bez DPH skutočne poskytnutých služieb, pričom uchádzač v prípade realizácie zákazky v inom ako rozhodnom období, vyčísli cenu plnenia v rozhodnom období. V prípade zákazky, ktorá pozostávala z rôznych predmetov plnenia, z ktorých niektoré nespadajú do stanovenej definície rovnakého alebo podobného predmetu zákazky, uchádzač vyčísli relevantnú cenu plnenia.) f. Skutočnú lehotu dodania g. Je možné predložiť aj telefonický a e-mailový kontakt na odberateľa, kde si verejný obstarávateľ môže overiť plnenie zákazky

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ZVO: údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov.

Popis podmienky účasti:

Minimálnou podmienkou účasti je preukázanie, že na plnenie predmetu zákazky uchádzač disponuje osobami určenými na plnenie zmluvy alebo riadiacim zamestnancom na výkon nižšie uvedených špecializácií (expertmi). 1) Expert č. 1 – odborný garant výsadby a povýsadbovej starostlivosti, ktorý spĺňa a preukáže nasledovné minimálne požiadavky na odbornú spôsobilosť: A) ukončený najmenej 2. stupeň vysokoškolského vzdelania v príslušnom odbore – preukáže sa kópiou príslušného diplomu a súčasne podpísaným životopisom Za príslušný odbor v prípade vysokoškolského štúdia sa rozumejú nasledovné študijné odbory: i. Poľnohospodárstvo a krajinárstvo, alebo odbory, ktoré nahradil, t.j. napr. Krajinárstvo, Krajinná a záhradná architektúra, Záhradníctvo a podobne. alebo B) ukončené stredoškolské vzdelanie v príslušnej oblasti/odbore a súčasne najmenej tri (3) roky praxe v oblasti predmetu zákazky – preukáže sa kópiou príslušného vysvedčenia o maturitnej skúške/výučného listu a súčasne podpísaným životopisom Za príslušnú oblasť/odbor v prípade stredoškolského štúdia sa rozumejú napríklad nasledovné študijné oblasti/odbory: i. Technológia ochrany a tvorby životného prostredia ii. Pracovník pre záhradnú tvorbu, zeleň a služby, iii. Záhradník, iv. Záhradníctvo, v. Záhradníctvo-záhradná a krajinárska tvorba, vi. Záhradníctvo-sadovnícka a krajinárska tvorba, vii. Záhradný dizajn, viii. Krajinárske úpravy a tvorba krajiny a pod. Verejný obstarávateľ uzná a akceptuje aj iné príbuzné oblasti/odbory stredoškolského a vysokoškolského štúdia v závislosti na krajine sídla uchádzača a/alebo štúdia navrhovaného experta. Verejný obstarávateľ uzná a akceptuje ako rovnocenné osvedčenia (diplomy, vysvedčenia, výučné listy) vydané príslušnými orgánmi členských štátov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Dodanie, výsadba letničiek a povýsadbová starostlivosť pre každoročnú letnú sezónu do roka 2027. Bližší opis je uvedený v súťažných podkladoch a jeho prílohách.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.