Vyhlásené obstarávanie

Komunikácia a cyklotrasa s chodníkom v katastri Malé Bielice - 1. etapa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Partizánske
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
573 754,39
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233162-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
13. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
1. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
On-line priestor po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk - IS EPVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o VO), predložením dokladov podľa § 32 alebo § 152 ods. 1 zákona o VO. Verejný obstarávateľ uzná za rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise vydané príslušným orgánom iného členského štátu Európskej únie. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 37 ods. 3 zákona o VO, a to za každého člena skupiny osobitne. Verejný obstarávateľ na podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. b), c) a e) zákona o VO aplikuje ustanovenie § 32 ods. 3 zákona o VO, t.j. uchádzač nie je povinný predkladať doklady podľa § 32 ods. 2 písm. b), c) a e) zákona o VO z dôvodu, že verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy. V prípade, že z technických príčin nebude môcť verejný obstarávateľ uvedené doklady získať, je oprávnený ich od uchádzača písomne dožiadať. Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti môže uchádzač predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ods. 1 zákona o VO alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 zákona o VO, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom, pričom tieto doklady predkladá verejnému obstarávateľovi na požiadanie v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom v súťažných podkladoch. V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED), je ho povinný vyplniť v súlade so zákonom o VO. Verejný obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti 4 - globálny údaj.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o VO. Opis podmienky účasti: Bližší opis podmienky účasti je uvedený v bode 2 časti F súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena za dodanie predmetu zákazky v EUR s DPH

Výsledky

Komunikácia a cyklotrasa s chodníkom v katastri Malé Bielice - 1. etapa

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia chodníka a cyklochodníka v rozsahu km 0,000 – km 0,45088 a km 0,95979 – km 1,108762 vrátane úpravy jestvujúceho verejného osvetlenia cyklotrasy s chodníkom v úseku pred firmou Velux a nové verejné osvetlenie cyklotrasy s chodníkom v smere k ul. Kúpeľná. V miestach na to určených budú vytvorené zelené plochy s mobiliárom pre chodcov a cyklistov (Plocha A., Plocha B). Objektová skladba: SO 02 Chodník a cyklochodník SO 03 Zelené plochy SO 04 Verejné osvetlenie Podrobnejší opis je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.