Vyhlásené obstarávanie

PD Rozšírenie kapacít existujúceho sociálnozdravotného zariadenia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nitra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
30 894,89
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
6. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Nitra, Štefánikova trieda 60. 95006 Nitra
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

a) podľa § 32 ods.1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní musí uchádzač preukázať, že je oprávnený uskutočňovať práce, poskytovať služby alebo dodávať tovar ako je predmet zákazky. Uvedené ustanovenie sa preukazuje v súlade s § 32 ods. 2 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. b) podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní musí uchádzač preukázať, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uvedené ustanovenie sa preukazuje v súlade s § 32 ods. 2 písm. f) doloženým čestným vyhlásením.(Príloha č.4) Uchádzač alebo záujemca nie je povinný predkladať doklady podľa § 32 ods. 2 písm. e), nakoľko verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu. Uvedené platí iba v prípade, že uchádzač má sídlo alebo miesto podnikania v Slovenskej republike.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

a) podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO sa technická spôsobilosť alebo odborná spôsobilosť preukazuje údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti: Nakoľko sa jedná o špecifický predmet zákazky je nevyhnutné, aby uchádzač preukázal, že má potrebné vzdelanie/kvalifikáciu na uspokojivé plnenie tejto zákazky. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží osvedčenie - Autorizovaný stavebný inžinier, v kategórii pre konštrukcie pozemných stavieb podľa aktuálne platnej legislatívy v SR, alebo ekvivalentom osvedčenia preukazujúcim predmetnú skutočnosť vydávaným v inom štáte ako SR.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Váha kritéria 100%.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie v rozsahu uvedenom v súťažných podkladoch a ich prílohách. Predmetom zákazky je zároveň vykonávanie odborného autorského dohľadu v zmysle zákona č. 138/1992 Z.z. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov. Verejný obstarávateľ umožňuje obhliadku miesta. Obhliadku miesta je možné vykonať počas lehoty na predkladanie ponúk po predchádzajúcom dohovore v súlade s pravidlami komunikácie prostredníctvom podanej žiadosti v systéme IS EVO.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.