Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti objektu futbalovej tribúny v športovom areáli FŠ v Novákoch


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nováky
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
361 887,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
27. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
18. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk v elektronickom systéme EVO sa uskutoční elektronicky - online. t. j. automatickým vytvorením a odoslaním zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na otváranie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží zoznam uskutočnených stavebných prác/zákaziek rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní týchto prác/zákaziek, a to v minimálnej kumulatívnej hodnote 330 000,00 EUR bez DPH (z toho minimálne jednu zákazku v hodnote 180 000,00 EUR bez DPH), ktoré realizoval za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Za stavebné práce rovnakého alebo podobného charakter ako je predmet zákazky verejný obstarávateľ považujú stavebné práce, ktorých predmetom bola výstavba, prestavba alebo rekonštrukcia budovy občianskej vybavenosti. Bližšie informácie sú uvedené v časti B. Podmienky účasti uchádzačov súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti predložením potvrdenia, že má k dispozícii nižšie uvedeného odborníka spĺňajúceho stanovené požiadavky: • Stavbyvedúci Navrhovaný stavbyvedúci musí disponovať: - platným osvedčením o odbornej spôsobilosti na výkon činnosti stavbyvedúceho, t.j. osvedčenie SKSI o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov, s odborným zameraním na pozemné stavby alebo inžinierske stavby, resp. ekvivalentným osvedčením (uchádzač preukáže splnenie tejto požiadavky predložením kópie požadovaného osvedčenia), - minimálne dvoma (2) praktickými skúsenosťami, v rámci ktorých vykonával funkciu stavbyvedúceho pri realizácii zákaziek/stavieb, ktorých predmetom bola výstavba, prestavba alebo rekonštrukcia budovy občianskej vybavenosti (uchádzač preukáže splnenie tejto požiadavky predložením profesijného životopisu navrhovaného odborníka, v ktorom uvedie zoznam požadovaných skúsenosti). Z predloženého životopisu musí byť zároveň zrejmé, či navrhovaný stavbyvedúci je zamestnancom uchádzača alebo sa jedná o osobu, ktorej technické a odborné kapacity uchádzač využíva na preukázanie splnenia tejto podmienky účasti. V takom prípade musí uchádzač dodržať povinnosti vyplývajúce z ustanovenia § 34 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. Bližšie informácie sú uvedené v časti B. Podmienky účasti uchádzačov súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce - realizácia diela „Zníženie energetickej náročnosti objektu futbalovej tribúny v športovom areáli FŠ v Novákoch“, v súlade s výkazom výmer, ktorý tvorí Prílohu č. 4 súťažných podkladov, projektovou dokumentáciou, ktorá tvorí Prílohu č. 5 súťažných podkladov a zmluvou o dielo, ktorej návrh tvorí Prílohu č. 6 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.