Vyhlásené obstarávanie

Rozšírenie kapacity alokovanej triedy materskej školy Rajecké Teplice v časti Poluvsie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Rajecké Teplice
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
345 832,99
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
11. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie sa uskutoční elektronicky prostredníctvom IS EVO. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, v súlade s výzvou na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

§ 33 ods. 1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží vyjadrenie banky/bánk, zahraničnej banky/bánk alebo pobočky zahraničnej banky/bánk (bánk vtedy, ak uchádzač má otvorených viac podnikateľských účtov vo viacerých bankách) nie staršie ako 3 mesiace ku dňu predkladania ponuky, v ktorom by malo byť uvedené najmä, že uchádzač nebol za posledný rok od vyhlásenia verejného obstarávania, resp. v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti (do termínu vystavenia dokladu banky) v nepovolenom debete a jeho bankový účet nebol za posledný rok od vyhlásenia verejného obstarávania, resp. v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti (do termínu vystavenia dokladu banky) predmetom exekúcie. Za vyhlásenie verejného obstarávania verejný obstarávateľ považuje dátum zverejnenia výzvy vo vestníku verejného obstarávania. Súčasne uchádzač k vyjadreniu banky/bánk predloží aj čestné vyhlásenie štatutárneho orgánu uchádzača, v ktorých bankách, zahraničných bankách alebo pobočkách zahraničných bánk má vedený účet/vedené účty. Nie je možné nahradiť požadované potvrdenie, resp. potvrdenia príslušnej banky/bánk alebo pobočky/pobočiek výpisom z účtu uchádzača v príslušnej banke/bankách alebo pobočke/ pobočkách.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží zoznam uskutočnených stavebných prác za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok v zmysle § 34 ods. 1 písm. b) bod 1. resp. 2 zákona o verejnom obstarávaní, ktorým preukáže uskutočnenie zákaziek rovnakého alebo typovo podobného uskutočnenia stavebných prác, a to v minimálnom kumulatívnom objeme 345 000,00 EUR bez DPH za posudzované obdobie. Za vyhlásenie verejného obstarávania verejný obstarávateľ považuje dátum zverejnenia výzvy vo vestníku verejného obstarávania. Verejný obstarávateľ za práce rovnakého alebo podobného charakteru považuje zákazky, ktorých predmetom boli práce na stavbe, prístavbe a prestavbe objektov a podobne.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§34 ods. 1 písm. g)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov v nasledovnom rozsahu - pre vedenie stavby min. 1 stavbyvedúci. Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti predložením fotokópie dokladu osoby o odbornej spôsobilosti stavbyvedúci s odborným zameraním - pozemné stavby s originálnym podpisom a odtlačkom pečiatky osoby, na ktorú bolo osvedčenie o vykonaní odbornej spôsobilosti vydané a ktorá bude priamo zodpovedať za riadenie stavebných prác v pozícii stavbyvedúceho, t. j. osvedčenie SKSI o vykonaní odbornej skúšky podľa zák. č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov odborné zameranie: pozemné stavby, splnomocňujúce na vykonávanie vybraných činností vo výstavbe podľa 45 zákona č. 50/1976 Zb. (stavebný zákon v znení neskorších predpisov) alebo ekvivalentný doklad o odbornej kvalifikácii vydaný podľa právnych predpisov členských štátov Európskej nie na účely voľného poskytovania služieb v Slovenskej republike a štátov mimo územia SR. Verejný obstarávateľ požaduje, aby stavbyvedúci mal najmenej trojročnú (3) odbornú prax stavbyvedúceho pre pozemné stavby, čo preukáže uchádzač vlastnoručne podpísaným životopisom stavbyvedúceho, alebo iným dokladom, z ktorého bude zrejmý priebeh zamestnaní a aktuálny zamestnávateľ. Uvedené podmienky majú význam z hľadiska riadneho a kvalitného plnenia predmetu zákazky, sú nevyhnutné a primerané vo vzťahu k bezproblémovej realizácii zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. l)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač splnenie podmienky účasti preukáže uvedením podielu plnenia zo zmluvy, ktorý má v úmysle zabezpečiť subdodávateľom. Uchádzačom navrhovaný subdodávateľ musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u neho existovať dôvody na vylúčenie podľa §40 ods. 6 písm. a) až h)a ods. 7; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má subdodávateľ plniť. Odvodnenie potreby a primeranosti určenej podmienky účasti: Vzhľadom k povahe a charakteru stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, verejný obstarávateľ predpokladá využitie subdodávateľov pri plnení predmetu zmluvy. Podmienka účasti má význam z hľadiska riadneho a kvalitného plnenia predmetu zákazky. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZVO. Ak ponuku predkladá skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Pri prepočte cudzej meny na EUR bude použitý prepočítací koeficient určený ECB ku dňu zverejnenia tejto Výzvy vo vestníku verejného obstarávania.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena v EUR vrátane DPH, ponúknutá uchádzačom za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác v rámci projektu „Rozšírenie kapacity alokovanej triedy materskej školy Rajecké Teplice v časti Poluvsie“, a to stavebné práce na prestavbe a prístavbe materskej školy (SO 01), záhradné úpravy a vonkajší mobiliár MŠ (SO 02) a fotovoltaický systém 4kW na streche 2.NP (SO 05).Podrobný opis a rozsah stavebných prác je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov a projektovej dokumentácii stavby, ktorá je prílohou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.