Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia strechy – veže na objekte Rektorátu UPJŠ, Šrobárova 2, Košice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
337 863,92
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212314-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
22. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
EPVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia uvedené v § 32 ods. 1 písm. e) a f ) ZVO. Uchádzač preukáže splnenie týchto podmienok účasti spôsobom podľa 32 ods. 2 písm. e) a f) ZVO alebo zápisom v zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 ZVO. Verejný obstarávateľ na podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) aplikuje § 32 ods. 3 ZVO t. j. verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy z uvedeného dôvodu uchádzač so sídlom/miestom podnikania v Slovenskej republike nie je povinný predkladať doklady § 32 ods. 2 písm. e ) ZVO. V prípade , ak by verejný obstarávateľ v období vyhodnotenia splnenia podmienok účasti nemal možnosť prístupu do informačného systému OverSi, je oprávnený vyžiadať si od uchádzača originál príslušného dokladu resp. jeho osvedčenú kópiu. Ak uchádzač má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov uvedených v § 32 ods. 2 ZVO alebo nevydáva ani rovnocenné doklady možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Ak právo štátu uchádzača so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa platných predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača. V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní sa podľa § 37 ZVO požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f ) ZVO za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti podľa jednotným európskym dokumentom (§ 39 ZVO, ďalej len JED) alebo čestným vyhlásením (§ 114 ZVO), v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Uchádzač môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Súhrnný materiál obsahujúci zhrnutie základných informácií o Jednotnom európskom dokumente pre verejné obstarávanie je možné nájsť na:

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti: § 34 zákona o verejnom obstarávaní - Odborná a technická spôsobilosť . V texte Výzvy sú uvedené podmienky účasti podľa § 34 ZVO len s odkazom na príslušné zákonné ustanovenia. Podmienky účasti podľa § 34 ZVO sú v plnom súlade s podmienkami účasti uvedenými v časti A. 2 súťažných podkladov, pričom v súťažných podkladoch sú podrobne uvedené jednotlivé určené podmienky účasti a ku každej podmienke účasti je explicitne určená aj minimálna požadovaná úroveň.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena za predmet zákazky v EUR s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia strechy – veže na objekte Rektorátu UPJŠ, Šrobárova 2, Košice. Objekt je národnou kultúrnou pamiatkou nachádzajúcou sa v kat. území Stredné Mesto. Jedna sa o 2 veže, ktoré budú rekonštruované a obnovené v plnom rozsahu, v pôvodnej členitosti, a so zachovaním pôvodných prvkov výzdoby. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť „B.1 Opis predmetu zákazky“ týchto SP, ktorých prílohami sú aj projektová dokumentácia a výkaz výmer.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.