Vyhlásené obstarávanie

Zvýšenie energetickej účinnosti budovy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Selce
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
350 654,43
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ponuky budú otvárané v systéme EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí preukázať, že za predchádzajúce tri roky, alebo za ktoré je dostupný v závislosti od začatia činnosti, dosiahol súhrnný obrat v oblasti, ktorej sa predmet zákazky týka, v objeme minimálne 1 000 000 EUR. Uchádzač prehľad o dosiahnutom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zákazky týka podloží výkazmi ziskov a strát alebo výkazmi o príjmoch a výdavkoch za požadované hospodárske roky. V prípade, ak sa účtovné závierky uchádzača nachádzajú vo verejnej časti registra účtovných závierok, ktorý je zverejnený na stránke www.registeruz.sk, verejný obstarávateľ bude schopný si splnenie podmienky účasti overiť samostatne a uchádzač v tomto prípade účtovné výkazy nepredkladá. Ak uchádzač nemá príslušné účtovné závierky zverejnené v súlade s platnými predpismi, z ktorých sa dá zistiť obrat, resp. ak sa na neho daná povinnosť nevzťahuje, predloží dané výkazy alebo ich ekvivalenty v ponuke. V prípade, ak uchádzač nemá sídlo v Slovenskej republike, verejný obstarávateľ uzná aj ekvivalentné doklady/osvedčenia vydané podľa právnych noriem príslušného členského štátu. Na prepočet ostatnej meny sa prepočítajú ceny na EUR podľa priemerného ročného kurzu ECB (Európskej centrálnej banky) za príslušný kalendárny rok. Podrobne je podmienka účasti popísaná v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí preukázať, že za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania uskutočnil stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky (stavebné práce na budovách) kumulatívne v hodnote vyššej ako 350 000,00 EUR bez DPH alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene. Skupina ako celok musí spĺňať tú istú hodnotu. Za práce rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky sa považujú stavebné práce na budovách, ktorých súčasťou bolo aj zateplenie obvodového plášťa a montáž alebo výmena okenných konštrukcií. Uchádzač musí byť držiteľom: a). Licencie na zhotovovanie vonkajších tepelnoizolačných kontaktných systémov (ETICS). Licencia musí byť vydaná Technickým a skúšobným ústavom stavebným, príp. iným akreditovaným inšpekčným orgánom. Uchádzač predloží licenciu alebo doklad ekvivalentný podľa práva EÚ, a to na tepelnoizolačný kontaktný systém definovaný v projektovej dokumentácii resp. uvedený uchádzačom vo svojej ponuke a to vo forme kópie, príp. odkazu formou hyperlinku na miesto zverejnenia príslušného dokladu. b.) Licencie na zabudovanie vonkajších otvorových konštrukcií do stavby. Licencia musí byť vydaná Technickým a skúšobným ústavom stavebným, príp. iným akreditovaným inšpekčným orgánom. Uchádzač predloží licenciu alebo doklad ekvivalentný podľa práva EÚ; a to vo forme kópie, príp. odkazu formou hyperlinku na miesto zverejnenia príslušného dokladu Podrobne je podmienka účasti popísaná v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zvýšenie energetickej účinnosti budovy obecného úradu v obci Selce. Uvedené bude zahŕňať zateplenie obvodového plášťa, zateplenie stropných a strešných konštrukcií, výmena okenných a dverných konštrukcií a modernizácia vykurovania. Podrobne je predmet zákazky popísaný v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria prílohy súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.