Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie splaškovej kanalizácie I. etapa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Sobotište
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 693 815,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
31. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
20. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
sídlo verejného obstarávateľa
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

§ 33 ods. 1 písm. a) ZVO: uchádzač predloží vyjadrenie banky (príp. ekvivalent), že uchádzačovi poskytne úver na zabezpečenie realizácie predmetu zákazky vo výške minimálne 500 000,- EUR, alebo ekvivalent v inej mene. § 33 ods. 1 písm. c) v spojení s § 38 ods. 9 ZVO: uchádzač predloží súvahu alebo výkaz o majetku a záväzkoch za posledné tri ukončené hospodárske roky, resp. za roky, ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku, začiatia prevádzkovania živnosti alebo ukončenia zdaňovacieho obdobia. Bližšia špecifikácia ekonomicého a finančného postavenia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) ZVO: zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác. § 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35 ZVO: opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality. § 34 ods. 1 písm. g) ZVO: údaj o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. § 34 ods. 1 písm. j) ZVO: údajmi o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má uchádzač alebo záujemca k dispozícii na uskutočnenie stavebných prác alebo na poskytnutie služby. Bližšia špecifikácia technickej a odbornej spôsobilosti je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Kvalita
  • Lehota na dodanie diela (počítané v pracovných dňoch odo dňa odovzdania staveniska dodávateľovi stavby podľa zmluvy o dielo), maximálne 360 pracovných dní – max. 30 bodov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce súvisiace s riešením odpadových vôd v obci Sobotište gravitačnou splaškovou kanalizáciou a následným prečerpávaním do existujúcej verejnej kanalizácie v rekreačnej oblasti Kunov, ktorá je odvedená do ČOV Senica. Rozsah predmetu zákazky: Stoka „A“ – 0,8865 km – hladké PVC DN 300 SN8 dl. 886,5 m Stoka „AB“ – 0,101 km – hladké PVC DN 300 SN8 dl. 101 m Stoka „A2“ – 0,268 km – hladké PVC DN 300 SN8 dl. 268 m Pre každú nehnuteľnosť situovanú pozdĺž navrhovanej kanalizácie bude vybudovaná samostatná kanalizačná prípojka ukončená na hranici verejného, resp. obecného pozemku. V rámci predmetu zákazky sa uvažuje s vybudovaním kanalizačných prípojok v zmysle bližšej špecifikácie predmetu zákazky, ktorá je obsiahnutá v projektovej dokumentácii vypracovanej v 04/2014 spracovateľom Ing. Mariánom Budovičom, v rozhodnutí vydanom Okresným úradom Senica pod č. OU-SE-OSZP-2016/590 dňa 14.03.2016 a v spracovanom výkaze výmere.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.