Vyhlásené obstarávanie

„ZABEZPEČENIE ODČERPÁVANIA FEKÁLIÍ A ODPADOVÝCH VÔD ZO ŽUMPY


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
13 959,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90510000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
18. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
29. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
elektronická platforma
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ posúdi v rámci vyhodnocovania ponúk ponuky uchádzačov, ktoré boli zaradené do vyhodnotenia. Verejný obstarávateľ bude hodnotiť ponuky uchádzačov podľa kritéria: Celková cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH Úspešný bude ten uchádzač, ktorý predloží/požaduje najnižšiu (celkovú) cenu uskutočnenie/zhotovenie/dodanie predmetu zákazky v EUR s DPH. Poradie uchádzačov sa zostaví podľa výšky ponukovej ceny vzostupne od 1 po x, kde x je počet uchádzačov. Uchádzač celkovú ponúkanú cenu uvedie do „Návrh na plnenie kritérií“- Príloha č. 3 Výzvy. SPÔSOB URČENIA CENY: Uchádzačom navrhovaná cena za uskutočnenie/zhotovenie/dodanie požadovaného predmetu zákazky, uvedená v ponuke uchádzača, bude vyjadrená v eurách (EUR). V cene za uskutočnenie/zhotovenie/dodanie celého predmetu zákazky uvedenej v ponuke uchádzača budú započítané všetky náklady uchádzača súvisiace s realizáciou predmetu zákazky (napr. dopravné náklady, režijné náklady, mzdové náklady a pod.). Cena musí zahŕňať všetky náklady uchádzača na riadne uskutočnenie/zhotovenie/dodanie predmetu zákazky. Uchádzač uvedie cenu zaokrúhlenú na 2 desatinné miesta. Ak je uchádzač platiteľom dane z pridanej hodnoty (ďalej len DPH), navrhovanú cenu uvedie v zložení: - navrhovaná cena bez DPH - výška DPH - navrhovaná cena vrátane DPH Ak uchádzač nie je platiteľom DPH, na túto skutočnosť upozorní. Verejný obstarávateľ bude ponúknutú cenu považovať za konečnú. V prípade, ak uchádzač ku dňu predkladania ponuky nie je platcom DPH, avšak po uzatvorení zmluvného vzťahu sa ním stane, nemá nárok na zvýšenie celkovej ceny predmetu zákazky, t. j. v prípade zmeny postavenia uchádzača na platcu DPH, je ním predložená celková cena konečná a nemenná a bude považovaná za cenu na úrovni s DPH.
  • PRÍLOHA Č. 5: SPÔSOB UPLATNENIA HODNOTIACICH KRITÉRIÍ A SPÔSOB URČENIA CENY

Opis obstarávania

Dodávateľ zabezpečí vlastnou technikou na základe požiadavky od verejného obstarávateľa odčerpanie a vývoz fekálií a odpadových vôd zo žumpy podľa obchodných podmienok na stredisku Malacky. Na predmet zákazky vyžadujeme predloženie dokladov o odvoze odpadových vôd zo žúmp v rozsahu ako je ustanovené v Zákone o vodách č. 364/2004 Z.z, ku každému samostatnému vývozu. Celková cena predmetu zákazky je vrátane dopravy

Doplňujúce informácie

6 OBSAH PONUKY: 6.1 Ponuka predložená uchádzačom bude obsahovať:  doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti uchádzača podľa článku 4 týchto podmienok zákazky:  Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti (osobné postavenie), uvedených v bode 4.1 týchto podmienok zákazky,  vyplnený a oprávnenou osobou podpísaný Návrh na plnenie kritérií podľa Prílohy č. 3 týchto podmienok súťaže,  vyplnené a oprávnenou osobou podpísané Obchodné podmienky plnenia predmetu zákazky podľa Prílohy č. 4 týchto podmienok súťaže. 6.2 V prípade podpisu ponuky, alebo dokumentov oprávnenou osobou s výnimkou štatutára, verejný obstarávateľ požaduje listinu (splnomocnenie) preukazujúcu oprávnenie tejto osoby konať v mene uchádzača. 6.3 Platnou ponukou je ponuka, ktorá obsahuje náležitosti uvedené v bode 6 Výzvy, neobsahuje žiadne obmedzenia alebo výhrady, ktoré sú v rozpore s požiadavkami a podmienkami uvedenými vo Výzve a neobsahuje také skutočnosti, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi. 6.4 Uchádzač predložením ponuky preukazuje súhlas so všetkými podmienkami zákazky.