Vyhlásené obstarávanie

Dodávka zemného plynu – ZŠ s MŠ Štefanov - 48/23 ZP - opakovaná


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola s materskou školou, Štefanov 329
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
15 328,40
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09123000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
2. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V sídle poskytovateľa obstarávacích služieb. Otváranie bude realizované online, všetkým uchádzačom, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili svoje ponuky, bude cez komunikačný nástroj systému IS EVO zaslaná zápisnica z otvorenia ponúk, ktorú vygeneruje systém IS EVO z hodnôt, ktoré uchádzači zadali do systému pri predkladaní ponuky.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

§ 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti týkajúcu sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona – „musí byť oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorá zodpovedá predmetu zákazky.“ Uchádzač nemusí predkladať v ponuke doklad v súlade s prvou vetou, túto skutočnosť si overí realizátor verejného obstarávania v príslušnom verejne dostupnom registri, v ktorom je uchádzač zapísaný. Za týmto účelom použije buď Obchodný register alebo Živnostenský register, Zoznam hospodárskych subjektov na stránke www.uvo.gov.sk

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

§ 32 ods. 1 písm. f) zákona

Popis podmienky účasti:

Uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Pre tento účel uchádzač nesmie byť vedený v registri osôb so zákazom účasti vo verejnom obstarávaní, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie podľa § 183 zákona ako aj § 32,ods. 1, písm. f). Uchádzač nemusí predkladať dôkaz v súlade s prvou vetou.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia hodnota aditívneho koeficientu bez DPH ku 1 MWh dodaného zemného plynu

Opis obstarávania

Pravidelná dodávka zemného plynu do odberných miest verejného obstarávateľa vrátane prepravy, skladovania, štruktúrovania, prevzatia zodpovednosti za odchýlku, distribúcie a spotrebnej dane v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, za dodržania platných právnych predpisov SR, technických podmienok a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete od 01.2.2024 do31.12.2024. Presné obdobie pre jednotlivé odberné miesta je uvedené v Prílohe č. 2 - Zoznam odberných miesta spotrieb. Predpokladaná spotreba na zmluvné obdobie je 176,986 MWh.

Doplňujúce informácie

Plnenie je naplánované na obdobie od 01.02.2024 – 31.12.2024, ostatné nevyhnutné informácie potrebné k zostaveniu cenovej ponuky sú uvedené vo Výzve a prílohách.