Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie pre rok 2024


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národný ústav reumatických chorôb
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
95 185,19
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
30. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk je neverejné a uskutoční sa prostredníctvom elektronického informačného systému EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podmienka účasti podľa § 34 ods.1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží zoznam dodávok tovaru za predchádzajúce 3 roky (36 mesiacov) od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia (s obsahom podľa § 12 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Splnenie požiadaviek podľa § 34 ods.1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní uchádzač môže preukázať jednou alebo viacerými dodávkami tovaru, pričom dosiahnutý objem dodávok požadovaného tovaru v predmete rovnakom alebo podobnom ako je predmet zákazky, by mal byť v minimálnom celkovom (súhrnnom) objeme 1 500 MWh/rok za predchádzajúce 3 roky (36 mesiacov) od vyhlásenia verejného obstarávania vo Vestníku ÚVO. Zoznam uskutočnených dodávok tovaru musí byť podpísaný uchádzačom, jeho štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu alebo iným zástupcom uchádzača, podľa toho, kto je oprávnený konať v mene uchádzača v záväzkových vzťahoch v súlade s dokladom o oprávnení podnikať.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena t.j. hodnota aditívneho koeficientu Ki, čo je cena v Eur za 1 MWh s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávanie elektrickej energie do odberného miesta verejného obstarávateľa, vrátane prepravy, distribúcie a služieb spojených s dodávkou elektriny, prevzatia zodpovednosti za odchýlku, v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, za dodržania platných právnych predpisov Slovenskej republiky, technických podmienok a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete do odberných miest verejného obstarávateľa. Predpokladané množstvo dodávky elektrickej energie na zmluvné obdobie 12 mesiacov je cca 390 MWh.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.