Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia budovy Úradu na ochranu oznamvoateľov – nultá etapa - opakované


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad na ochranu oznamovateľov protispoločenskej činnosti
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
176 097,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
30. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Viď predchádzajúci bod.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Referencie

Popis podmienky účasti:

1. Verejný obstarávateľ vyžaduje splnenie podmienky podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní -zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: A) bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, B) bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Predložený zoznam uskutočnených stavebných prác musí obsahovať: - obchodné meno alebo názov odberateľa, kontakt na odberateľa, kde je možné informácie overiť, -sídlo objednávateľa, -názov predmetu plnenia zmluvy, stručný opis, -zmluvnú cenu a zmluvnú lehotu dodania, -potvrdenie o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác. Zoznamom uskutočnených stavebných prác musí musí uchádzač preukázať, že minimálne 1 úspešne zrealizovaná zákazka rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky bola v hodnote min. 160.000,00 EUR bez DPH. Za zákazku rovnakého alebo podobného charakteru sa považujú stavebné alebo rekonštrukčné práce na administratívnych budovách. Pod pojmom administratívna budova sa rozumie v zmysle normy STN 73 5305 stavebný objekt, obsahujúci najmenej z 50% svojho obostavaného priestoru prevádzky kancelárskeho charakteru, určené pre činnosť riadiacu, kontrolnú, technickú, študijnú a pod. Uchádzač môže na preukázanie splnenia technickej a odbornej spôsobilosti použiť a verejného obstarávateľa odkázať na evidenciu referencií uchádzača. 2. Splnenie podmienok účasti môže uchádzač preukázať vyplneným čestným vyhlásením podľa §114 zákona o verejnom obstarávaní, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. 4. Uchádzač alebo záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade uchádzač alebo záujemca postupujú podľa §34 ods. 3 Zákona o verejnom obstarávaní.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Požiadavky na stavbyvedúceho

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ vyžaduje splnenie podmienky podľa §34 ods. 1 písm. g) - údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Uchádzač preukáže odbornú spôsobilosť údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii minimálne jednej osoby, ktorá bude zodpovedná za kompletný priebeh, realizáciu a odovzdanie stavebných a rekonštrukčných prác, a ktorá spĺňa nasledovné minimálne požiadavky/podmienky účasti: -odborná spôsobilosť na výkon činnosti stavbyvedúceho pre konštrukcie pozemných stavieb, podľa zákona č.138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných inžinieroch v znení neskorších predpisov, alebo ekvivalentná odborná spôsobilosť či odborná kvalifikácia, podľa právnych predpisov platných v mieste sídla/adresy tejto osoby; -minimálne 5 rokov odbornej praxe súvisiacej s predmetom zákazky (práce na výstavbe/rekonštrukcii budov/pozemných stavieb), -minimálne dve profesionálne praktické skúsenosti v oblasti výstavby a/alebo rekonštrukcie pozemných stavieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky tzn. na výstavbe alebo rekonštrukcii administratívnych budov (viď definícia vyššie). Požiadavky na odbornú spôsobilosť, vzdelanie a prax uchádzač preukáže predložením: -profesijného životopisu alebo ekvivalentného dokladu, a -predložením požadovaného certifikátu/osvedčenia alebo ekvivalentného dokladu, a -predložením zoznamu praktických skúseností.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ si v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní vyhradzuje právo neprijať tú ponuku, ktorá presahuje ním stanovenú predpokladanú hodnotu zákazky.
  • Cena musí obsahovať všetky náklady na uskutočnenie stavebných prác.
  • Verejný obstarávateľ zvolil pre vyhodnotenie ponúk zadávanej zákazky postup na základe najnižšej celkovej ceny v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je "nultá etapa" rekonštrukčných a stavebných prác na budove Úradu na ochranu oznamovateľov (ďalej len "ÚOO"), a to predovšetkým v suteréne a na prízemnom podlaží objektu vrátane výmeny okien s cieľom jej modernizácie, energetického zhodnotenia a zosúladenia účelu využívania ako kancelárskeho objektu.

Doplňujúce informácie

Upozorňujeme, že Príloha č. 1 Súťažných podkladov (projektová dokumentácia) obsahuje údaje potrebné pre rekonštrukčné práce na celom objekte ÚOO, v rámci tejto (nultej) etapy prác sa však budú uskutočňovať len práce, ktoré sú uvedené v Prílohe č 2 Súťažných podkladov (výkaz-výmer).