Vyhlásené obstarávanie

„Servis, údržba a kalibrácia meracieho zariadenia Riegl VMX450-1HA“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
179 900,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50324100-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
On-line sprístupnenie ponúk - IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediné kritérium na vyhodnotenie ponúk je: Najnižšia Celková cena za predmet zákazky v EUR s DPH zaokrúhlená na 2 desatinné miesta. Uchádzač ponúkanú cenu uvedie do Návrhu na plnenie kritéria, ktorý tvorí Prílohou č. 3 tejto Výzvy. Uchádzačom navrhovaná cena za predmet zákazky musí byť stanovená v súlade s ust. zákona č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov a v súlade s ust. vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 87/1996 Z. z. ktorou sa vykonáva zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov. Ak uchádzač nie je platiteľom DPH, na skutočnosť, že nie je platiteľom DPH, upozorní označením „Nie som platiteľom DPH“. Uchádzač zahrnie do ceny všetky náklady súvisiace s plnením predmetu zákazky v zmysle požiadaviek uvedených v tejto Výzve. V prípade, ak je uchádzačom zahraničná osoba, do ceny bez DPH zahrnie príslušnú DPH, platnú v čase predloženia ponuky v krajine sídla verejného obstarávateľa, čo je v súčasnosti sadzba vo výške 20% DPH, ako aj všetky poplatky a všetky ostatné nevyhnutné náklady, spojené s plnením predmetu zákazky, aj keď nebudú predmetom fakturácie zahraničného uchádzača.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rámcová zmluva na zabezpečenie pozáručných servisných úkonov pre Mobilný mapovací systém (MMS) Riegl VMX450-1HA, sériové číslo 2222445 výrobcom MMS, ktorým je spoločnosť Riegl Laser Measurement Systems GmbH, A-3580 Horn, Riedenburgstrasse 48, Austria. MMS pozostáva zo súčastí: 1. Príslušný riadiaci, ovládací a spracovateľský softvér. 2. Hardvérové súčasti (skenovacie hlavy, kontrolná jednotka, IMU/GNSS, kamerový systém, držiak na priečniky, spojovacie káble). Servisné úkony pozostávajú z nasledovných častí: 1. Servis pre príslušný riadiaci, ovládací a spracovateľský softvér. 2. Servis pre hardvérové súčasti (skenovacie hlavy, kontrolná jednotka, IMU/GNSS, kamerový systém, držiak na priečniky/roof mount, spojovacie káble).

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - IS EVO (Elektronická platforma Úradu vlády SR). 2. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk a sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. 3. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty. 4. V prípade, že verejný obstarávateľ požaduje dodať v rámci opisu predmetu zákazky / predložených dokumentov konkrétny výrobok, výrobný postup, značku, patent, typ, alebo odkazuje na konkrétnu krajinu, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, uchádzač je v súlade s § 42 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní oprávnený predložiť ponuku aj na technický a funkčný ekvivalent. 5. Za technický a funkčný ekvivalent sa považuje taká ponuka (riešenie), ktorá spĺňa úžitkové, prevádzkové a funkčné charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré je obstarávaný predmet zákazky určený (viď rozhodnutie Rady Úradu pre verejné obstarávanie č. 503- 9000/2014-KR/5 zo dňa 03.03.2014). 6. V prípade, že verejný obstarávateľ požaduje dodať v rámci opisu predmetu zákazky/ predložených dokumentov konkrétny výrobok, výrobný postup, značku, patent, typ, alebo odkazuje na konkrétnu krajinu, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač už vo svojej ponuke predložil dôkaz o ekvivalentnosti ním navrhovanej ponuky (riešenia) s predmetom zákazky definovaným v rámci opisu predmetu zákazky (viď rozsudok SD EÚ vo veci C 14/17 z 12. júla 2018). 7. Za technický a funkčný ekvivalent sa nepovažuje najmä taká ponuka (riešenie), s ktorého prijatím/plnením by boli spojené ďalšie vyvolané neprimerané náklady na strane verejného obstarávateľa.