Vyhlásené obstarávanie

Odstránenie havarijného stavu strechy a bleskozvodu Jókaiho divadla v Komárne - PD


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
31. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Úrad NSK, Rázusova 2A, 949 01 Nitra
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) Záujemca alebo uchádzač preukáže svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže, že na plnenie predmetu zákazky disponuje minimálne jedným kľúčovým odborníkom, ktorý je držiteľom autorizačného osvedčenia autorizovaného architekta, alebo autorizovaného stavebného inžiniera pre komplexné architektonické a inžinierske služby a súvisiace technické poradenstvo alebo iného ekvivalentného dokladu o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č.138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinierov vydaných SKA (Slovenská komora architektov) alebo SKSI (Slovenská komora stavebných inžinierov). Uchádzač môže splnenie danej podmienky účasti preukázať aj ekvivalentným oprávnením preukazujúcim predmetné skutočnosti vydávaným v inom štáte ako SR. Na preukázanie splnenia požiadavky uchádzač v ponuke predloží: a) Autorizačné osvedčenie alebo iný ekvivalentný doklad minimálne jedného kľúčového odborníka. b) Profesný životopis kľúčového odborníka

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH za celý predmet zákazky. Celková cena za predmet zákazky musí byť uvedená v eurách s DPH a zaokrúhlená na 2 desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania sú projektové práce a inžinierske činnosti (inžinierska činnosť pre vybavenie požadovaných dokumentov – stanoviská, vyjadrenia dotknutých orgánov a súhlasy pre vydanie stavebného povolenia resp. stavebných úprav). Jókaiho divadlo v Komárne, Komáromi Jókai Színház, Petőfiho ul. 2924/1 94501 Komárno. k.ú. Komárno, par.č. 139, LV č. 10535. Plocha objektu 2 565 m2. Projektová dokumentácia rieši výmenu strešnej krytiny – povlakovej fólie a nový bleskozvod. Práce na streche Jókaiho divadle: - Demontáž bleskozvodu - Demontáž strešnej fólie s príslušenstvom, geotextílie a klampiarských prvkov (atiky, vetracie hlavice VZT, atď...) - Vyrovnanie nerovností a prespádovanie pôvodnej strechy - Demontáž strešných svetlíkov - Montáž novej povlakovej krytiny s príslušenstvom (vetracie komíniky, vpuste, atď...) - Montáž nových svetlíkov a klampiarskych prvkov - Montáž nového bleskozvodu s uzemnením - Iskrová skúška - Kamerový systém dažďových zvodov, v prípade poškodenia ich oprava prípadne výmena. Predmetom projektovej dokumentácie je odstránenie nefunkčného bleskozvodu, nefunkčnej povlakovej krytiny a jej častí za novú povlakovú krytiny s novým bleskozvodom a jeho uzemnením, oprava alebo prečistenie dažďových zvodov. Projekt spracovaný na základe platnej legislatívy a Vyhlášky MZSR č. 259/2008 Z. z.. Projektová dokumentácia ďalej zahŕňa rozpočet s výkazom výmer. Projektová dokumentácia vypracovaná v stupni realizačný projekt (+ detailné riešenia) v počte 6 paré + 1x CD/DVD nosič. Projekt stavby bude vypracovaný tak, aby obsahoval všetky požadované dokumenty v tomto stupni projektu, ktoré sú potrebné pre získanie stavebného povolenia, prípadne ohlášky stavebných úprav.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.