Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa majetku mesta, n.o., Partizánske
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
25. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Správa majetku, n.o., Partizánske 29.augusta 1191/51 958 01 Partizánske
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti podľa § 34 zákona o verejnom obstarávaní preukazuje uchádzač podľa § 34 odst.1 písm. a) zoznamom dodávok za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, dokladom je referencia ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Uchádzač musí predloženým zoznamom dodávok tovaru (referenciami) úspešne realizovaných zmlúv na dodávky elektrickej energie preukázať, že v definovanom období podľa uzatvorených zmlúv dodával elektrickú energiu v celkovo objeme minimálne 5000 MWh. Splnením tejto podmienky uchádzač preukáže, že má praktickú skúsenosť s plnením rovnakej alebo obdobnej zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cena za predmet obstarávania musí byť stanovená podľa zákona NR SR č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov, vyhlášky MF SR č.87/1996 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon NR SR č.18/1996 Z. z. o cenách. Ak je uchádzač platiteľom dane z pridanej hodnoty (ďalej len „DPH“), navrhnutú zmluvnú cenu uvedie pre každý rok samostatne v zložení - navrhnutá zmluvná cena za 1MWh bez DPH - sadzba DPH a výška DPH - navrhovaná zmluvná cena vrátane DPH V cene musia byť zahrnuté všetky náklady uchádzača spojené s predmetom obstarávania s výnimkou spotrebnej dane a distribučných poplatkov. Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena v ponuke musí byť maximálna, vyjadrená v eurách a zaokrúhlená na dve desatinné miesta. Ak uchádzač nie je platcom DPH, na skutočnosť, že nie je platcom DPH, upozorní označením „Nie som platcom DPH“. Ak sa uchádzač v priebehu zmluvného vzťahu stane platcom DPH, zmluvná cena sa nezvýši.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie nákupu, dodávky a distribúcie elektrickej energie (elektriny) na obdobie počas rokov 2024, 2025, 2026, resp. 2024 - 2025, 2024 – 2026, vždy v čase od 00:00 hod SEČ dňa 1.1. do 24.00 hod. SEČ dňa 31.12. do všetkých odberných miest verejného obstarávateľa v predpokladanom celkovom objeme 226,135 MWh / rok v kvalite zodpovedajúcej špecifikácii uvedenej v technických podmienkach prevádzkovateľa distribučnej sústavy, vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku a jej prepravu distribučnou sústavou. Cena za predmet obstarávania musí byť stanovená podľa zákona NR SR č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov, vyhlášky MF SR č.87/1996 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon NR SR č.18/1996 Z. z. o cenách. Ak je uchádzač platiteľom dane z pridanej hodnoty (ďalej len „DPH“), navrhnutú zmluvnú cenu uvedie pre každý rok samostatne v zložení - navrhnutá zmluvná cena za 1MWh bez DPH - sadzba DPH a výška DPH - navrhovaná zmluvná cena vrátane DPH V cene musia byť zahrnuté všetky náklady uchádzača spojené s predmetom obstarávania s výnimkou spotrebnej dane a distribučných poplatkov. Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena v ponuke musí byť maximálna, vyjadrená v eurách a zaokrúhlená na dve desatinné miesta. Ak uchádzač nie je platcom DPH, na skutočnosť, že nie je platcom DPH, upozorní označením „Nie som platcom DPH“. Ak sa uchádzač v priebehu zmluvného vzťahu stane platcom DPH, zmluvná cena sa nezvýši.

Doplňujúce informácie

Keďže ceny energie sú na trhu momentálne nepredvídateľné, PHZ verejný obstarávateľ vyjadruje množstvom. Verejný obstarávateľ pri určení PHZ vychádzal z údajov zo spotreby elektrickej energie za predchádzajúce obdobie pre odberné miesta Predpokladaná spotreba elektriny na rok 2024 226,135 MWh Predpokladaná spotreba elektriny na rok 2025 226,135 MWh Predpokladaná spotreba elektriny na rok 2026 226,135 MWh Predpokladaná spotreba elektriny na roky 2024-2025 452,27 MWh Predpokladaná spotreba elektriny na roky 2024-2026 678,405 MWh Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena musí byť stanovená podľa zákona NR SR č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov a vyhlášky MF SR č. 87/1996 Z. z., ktorou sa zákon o cenách vykonáva. Navrhovaná zmluvná cena musí byť špecifikovaná ako maximálna a pevne daná. Akékoľvek zmeny sa môžu robiť len na základe písomnej dohody oboch zmluvných strán. Navrhovaná cena musí úplne zahŕňať cenu za predmet zákazky v nadväznosti na podmienky a požiadavky verejného obstarávateľa uvedené v tejto výzve vrátane všetkých nákladov a výdavkov, ktoré môžu súvisieť s predmetom zákazky. Navrhované zmluvná cena musí byť uvedená v štruktúre Názov predmetu obstarávania Cena za 1 MWH s DPH 20%DPH Cena za 1MWh s DPH „Dodávka elektrickej energie“ rok 2024 „Dodávka elektrickej energie“ rok 2025 „Dodávka elektrickej energie“ rok 2026 „Dodávka elektrickej energie“ rok 2024-2025 „Dodávka elektrickej energie“ rok 2024-2026 Ak je uchádzač platcom DPH, navrhovanú zmluvnú cenu pre každý rok samostatne uvedie: navrhovaná cena za 1MWh bez DPH, výška a sadzba DPH navrhovaná cena vrátane DPH Ak uchádzač nie je platcom DPH, na skutočnosť, že nie je platcom DPH, upozorní označením „Nie som platcom DPH“. Ak sa uchádzač v priebehu zmluvného vzťahu stane platcom DPH, zmluvná cena sa nezvýši. Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena musí byť vyjadrená v eurách. Navrhovanú zmluvnú cenu je potrebné určiť najviac na dve (2) desatinné miesta.