Vyhlásené obstarávanie

Prechod lokálnej databázy SWIFTu Štátnej pokladnice do centrálnej RMA a migrácia SWIFT prostredia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Štátna pokladnica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
12 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72222300-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronickú platformu - IS EVO (ePVO) - https://evo.isepvo.sk/
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) Údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii technických zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za poskytnutie služby predmetu zákazky.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže, že má k dispozícii špecialistov spĺňajúcich požiadavky na plnenie predmetu zákazky; Uchádzač predloží zoznam osôb osobitne zodpovedných za poskytnutie služby expertov, a to najmä: a) Projektový manažér; b) Bezpečnostný špecialista; c) Expert v oblasti platobného styku SWIFT; d) IT špecialista infraštruktúra a aplikačná podpora. v rozsahu požiadaviek uvedených v Prílohe C tejto výzvy, ktoré sú k dispozícii v časti Dokumenty v profile VO k tejto zákazke. Pozície expertov môžu byť kumulované za predpokladu splnenia požiadaviek podľa tejto prílohy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Výzva zároveň slúži za účelom stanovenia predpokladanej hodnoty zákazky na vyššie uvedený predmet zákazky v súlade s ustanoveniami § 6 ZVO. Ak predložené cenové ponuky budú porovnateľné a nepresiahnu výšku finančného limitu zákazky s nízkou hodnotou podľa § 5 ods. 4 ZVO, verejný obstarávateľ využije získané informácie z tohto prieskumu trhu pre uskutočnenie postupu zadávania zákazky podľa § 117 ZVO a pre výber zmluvného partnera a vyhodnotí predložené cenové ponuky ako návrhy na plnenie kritéria predložené uchádzačmi, ktorí spĺňajú požadované podmienky účasti a požiadavky uvedené v tejto Výzve.
  • Cena predmetu zákazky v EUR vrátane DPH sa bude hodnotiť nasledovným spôsobom: Nakoľko predmetom hodnotenia ponuky je najnižšia cena, verejný obstarávateľ bude ponuky hodnotiť poradovým systémom. Najnižšej cenovej ponuke bude priradené prvé miesto ostatným ponukám druhé, tretie, atď. Úspešnou sa stane ponuka, ktorá sa umiestni na prvom mieste, ostatné ponuky sa stanú neúspešnými ponukami.
  • c) Spôsob hodnotenia kritérií :
  • b) V prípade, ak uchádzač nie je platcom DPH, uvedie túto skutočnosť verejnému obstarávateľovi. V prípade, ak ponuku predložia iba uchádzači, ktorí sú platcovia DPH, ponuky sa budú vyhodnocovať ako ceny s DPH. V prípade predloženia ponuky aj od uchádzačov, ktorí nie sú platcovia DPH, verejný obstarávateľ vyhodnotí všetky predložené ponuky tak, že porovná ceny s DPH u uchádzačov, ktorí sú platcovia DPH a konečné ceny u uchádzačov, ktorí nie sú platcovia DPH.
  • Ponuková cena musí zohľadňovať komplexné náklady, ktoré uchádzačovi vzniknú v súvislosti s plnením predmetu zákazky.
  • a) Jediné kritérium na vyhodnotenie ponúk je cena za celý predmet zákazky, a to najnižšia cena celkom za zabezpečenie prechodu lokálnej databázy SWIFTu Štátnej pokladnice do centrálnej RMA a migrácia pripojenia do siete SWIFT.

Opis obstarávania

Verejný obstarávateľ požaduje poskytnutie komplexných špecializovaných IT služieb zabezpečenia migrácie lokálnej databázy SWIFTu v prostredí Štátnej pokladnice do centrálnej RMA a migrácie pripojenia SWIFTu do verejným obstarávateľom určenej lokality v Bratislave. Požadovaný rozsah služby je detailne popísaný v Prílohe A – Technická špecifikácia služby/ Cenová ponuka, ktorý sa nachádza v časti dokumenty v profile VO k tejto zákazke.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.