Vyhlásené obstarávanie

Realizácia stavebných prác na stavbe „SOŠ železničná – rampy pre imobilných a úprava osobného výťahu pre imobilných“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná odborná škola železničná, Palackého 14, Košice
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
92 079,52
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
25. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
8. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
8. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://www.isepvo.sk/
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov

Popis podmienky účasti:

1. Uchádzač musí preukázať osobné postavenie podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. že je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu vo vzťahu k predmetu zákazky, na ktorú predkladá uchádzač ponuku (v prípade, že takáto informácia je uvedená vo verejne dostupnom a bezplatnom elektronickom registri, oprávnenie si overí verejný obstarávateľ). 2. Uchádzač musí preukázať osobné postavenie podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. 3. Uchádzač musí preukázať, že u neho neexistuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. konflikt záujmov podľa § 23 zákona o verejnom obstarávaní nemožno odstrániť inými účinnými opatreniami. Podmienky účasti uvedené v bode 1. a 3. môže uchádzač preukázať vyplneným čestným vyhlásením, ktoré tvorí Prílohu č. 3 výzvy. Týmto nie je dotknuté právo uchádzača preukázať podmienky účasti prostredníctvom zápisu v Zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona o verejnom obstarávaní alebo inom ekvivalentnom zozname platnom v Európskej únii, ak tento zápis preukazuje požadovanú skutočnosť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ak bude predložená viac ako jedna ponuka, verejný obstarávateľ vyhodnocuje splnenie požiadaviek na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti (ak relevantné) po vyhodnotení ponúk na základe kritéria/kritérií na vyhodnotenie ponúk, a to iba v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak dôjde k vylúčeniu tohto uchádzača, vyhodnotí sa následne splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky u ďalšieho uchádzača v poradí tak, aby uchádzač umiestnený na prvom mieste v novo zostavenom poradí spĺňal podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. Uvedené pravidlá nevylučujú, aby verejný obstarávateľ vyhodnotil splnenie požiadaviek na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti v prípade všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku.
  • Verejný obstarávateľ bude vyhodnocovať ponuky na základe najnižšej ceny celkom v EUR s DPH (§ 44 ods. 3, písm. c) zákona o verejnom obstarávaní).
  • Ak uchádzač nie je platcom DPH, uvedie navrhovanú zmluvnú cenu celkom. Na skutočnosť, že nie je platcom DPH, upozorní.
  • - navrhovaná zmluvná cena bez DPH, - výška a sadzba DPH, - navrhovaná zmluvná cena + výška a sadzba DPH.
  • Uchádzač uvedie navrhovanú zmluvnú cenu v zložení:
  • Navrhovaná zmluvná cena musí byť stanovená podľa zákona č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov. Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena bude vyjadrená v EUR.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe „SOŠ železničná – rampy pre imobilných a úprava osobného výťahu pre imobilných“, ktorá bude realizovaná v rámci projektu s názvom „SOŠ železničná – rampy pre imobilných a úprava osobného výťahu pre imobilných“. Uvedený projekt bude realizovaný na základe schválenej žiadosti o poskytnutie prostriedkov mechanizmu Plánu obnovy a odolnosti, predloženej v rámci výzvy s názvom: Debarierizácia budov/odstránenie architektonických bariér väčších stredných škôl a s kódom: 06I01-20-V01. Predmetom zákazky sú stavebné úpravy v existujúcom komplexe Strednej odbornej školy železničnej v Košiciach, ktorý pozostáva zo 4 objektov – SOŠ železničná, internát, jedáleň a športová hala, ktoré sú prepojené vstupnou halou. Stavebné úpravy sa realizujú z dôvodu debarierizácie na zjednodušenie prístupu k vzdelávaniu na stredných školách pre žiakov so zdravotným znevýhodnením. V rámci stavebných úprav sa rieši bezbariérový prístup hlavného vstupu do budovy, vyrovnávacích schodov k výťahu, ktorý je umiestnený v internáte a tiež vyrovnávacích schodov do objektu jedálne. Súčasťou stavby je výmena osobného výťahu za osobný výťah pre imobilných. Ďalšie podrobnejšie informácie sú uvedené v priloženom Výkaze výmer (Príloha č. 4 výzvy) a v priloženom Projekte pre realizáciu stavby (Príloha č. 5 výzvy). Za účelom zistenia skutkového stavu a získania informácií, ktoré sú potrebné na prípravu a spracovanie cenovej ponuky, je možné vykonať obhliadku objektov, ktorú je možné dohodnúť u riaditeľky školy – p. Ing. Jana Lenhardtová, t.č.: +421 (0) 55 72 01 100. Zhotoviteľ bude pri plnení predmetu zákazky postupovať s odbornou starostlivosťou. Zaväzuje sa dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy, technické normy a podmienky zmluvy uzatvorenej na predmet zákazky, ako aj zmluvy o poskytnutí prostriedkov mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti. Ak sa kdekoľvek vo výkaze výmer alebo v inej sprievodnej dokumentácii objaví akýkoľvek odkaz na konkrétnu značku, typ, výrobcu, výrobný postup, patent, krajinu, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, je možné tento nahradiť ekvivalentnou náhradou, ktorá však musí dosahovať minimálne technické požiadavky a kvalitatívne parametre ako sú pôvodne navrhované. Ak uchádzač využije možnosť predložiť ekvivalentnú náhradu, vyznačí to farebne vo svojej ponuke v ocenenom položkovitom rozpočte.

Doplňujúce informácie

Ponuka musí obsahovať: 1. Titulný list ponuky – Príloha č. 1 výzvy. 2. Návrh na plnenie kritéria – Príloha č. 2 výzvy. 3. Čestné vyhlásenie – Príloha č. 3 výzvy. 4. Ocenený výkaz výmer – Príloha č. 4 výzvy. Rozpočet stavby s kalkuláciou ceny – vyplnený výkaz výmer podľa jednotlivých položiek, potvrdený oprávnenou osobou konať v mene uchádzača (jednotkové a celkové ceny zaokrúhliť na dve desatinné miesta); všetky položky výkazu výmer musia byť ocenené ako súčin množstva mernej jednotky a jednotkovej ceny zaokrúhlený na dve desatinné miesta; uchádzač musí vyplniť výkaz výmer v plnom rozsahu. Uvedené dokumenty musia byť podpísané štatutárnym zástupcom uchádzača, resp. splnomocnenou osobou oprávnenou konať v mene uchádzača (v tomto prípade je uchádzač povinný predložiť podpísané plnomocenstvo, udelené tretej osobe).