Vyhlásené obstarávanie

Dodanie automatizovaného komunikačného asistenta (chatbot) s využitím umelej inteligencie pre poskytovanie v oblasti interných metodík a smerníc - 1


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
55 850,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
27. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
7. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
7. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Adresa verejného obstarávateľa
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ v zmysle par. 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní požaduje predloženie zoznamu poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona: - Verejný obstarávateľ požaduje predložiť ako referenciu zoznam poskytnutých služieb, ktorým uchádzač preukáže zrealizované plnenia rovnakého alebo podobného charakteru, ako je predmet zákazky za predchádzajúcich 36 mesiacov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt a odberateľov. - Za rovnaké alebo podobné plnenie predmetu zákazky sa bude považovať implementácia chatbota (na základe využitia umelej inteligencie) minimálne na verzii ChatGTP 3.5 v MS Azure cloude a vyššej v organizácii s minimálnym počtom 250 zamestnancov, prípadne deklarácia používania v podobnom rozsahu. - Akceptovaná bude referencia, kde dodávateľ participoval na priamo, nie v subdodávke. Pre riadne posúdenie splnenia podmienky účasti, musí zoznam obsahovať minimálne tieto povinné údaje: a) Obchodné meno a sídlo dodávateľa, b) Obchodné meno a sídlo odberateľa, c) Zmluvný termín a skutočný termín rozhodného plnenia (v prípade, že skutočný termín sa líši od zmluvného termínu, bude akceptovaný skutočný termín rozhodného plnenia v rozhodnom období), d) Podrobný popis plnenia, z ktorého musí byť jasné a určito zrejmé, čo bolo predmetom plnenia (cca 100 slov) s uvedením dodávaných technológií, popis zodpovedností a činností, krajina realizácie (v prípade, že deklarované plnenie bude obsahovať aj také plnenie, ktoré nepatrí pod rozhodné plnenie, bude akceptované len rozhodné plnenie, ktoré je uchádzač povinný riadne popisom identifikovať a v alikvotnom vyjadrení plnenia za rozhodné obdobie), e) Zmluvnú celkovú cenu za rozhodné plnenie a skutočnú (fakturovanú) celkovú cenu za rozhodné plnenie, ktorou sa pre účely vyhodnotenia rozumie cena plnenia v tvare min. cena bez DPH (v prípade, že skutočne fakturovaná cena sa líši od zmluvnej ceny, bude akceptovaná táto skutočne fakturovaná cena za rozhodné obdobie. Mena pre cenu: EUR. Cenu v inej mene ako v mene EUR je potrebné prepočítať kurzom stanoveným ECB ku dňu zverejnenia výzvy na predkladanie ponúk v profile verejného obstarávateľa), f) Meno a priezvisko, funkciu, telefónne číslo a e-mailovú adresu kontaktnej osoby odberateľa, u ktorej si verejný obstarávateľ overí údaje obsiahnuté v predloženom zozname..

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vytvorenie návrhu plne automatizovaného komunikačného asistenta Chatbota a vyhotovenie a dodanie Chatbotu a jeho uvedenie do prevádzky, vrátane dodania všetkých potrebných licencií, odovzdania zdrojového kódu, zabezpečenia školení pre vybraných zamestnancov Objednávateľa, dodanie dokumentácie pozostávajúcej z Detailného návrhu riešenia, Popisu architektúry, Zoznamu použitých licencií, Zoznamu požiadaviek na zálohovanie, Používateľskej príručky, Administrátorskej príručky a Inštalačnej a konfiguračnej príručky. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v prílohe č. 1 Bližšia špecifikácia predmetu zmluvy.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.