Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie dodávky potravín pre DD a DSS Tornaľa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov dôchodcov a domov sociálnych služieb
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 347,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
27. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
7. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
7. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online sprístupnenie v systéme ISEPVO.
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Mäso a mäsové výrobky
Popis:
Zabezpečovanie dodávky mäsa a mäsových výrobkov pre DD a DSS Tornaľa. Minimálne požiadavky na kvalitu: Mäsové výrobky nesmú javiť zmyslové zmeny, t. j. zápach, neprirodzená farba, krvavé zrazeniny, porušený obal a pod.

Názov:
Mlieko a mliečne výrobky
Popis:
Zabezpečovanie dodávky mlieka a mliečnych výrobkov pre DD a DSS Tornaľa.

Názov:
Ovocie a zelenina
Popis:
Zabezpečovanie dodávky ovocia a zeleniny pre DD a DSS Tornaľa. Minimálne požiadavky na kvalitu: S výnimkou povolených odchýlok sú výrobky: — neporušené, — zdravé; vylúčené sú výrobky napadnuté hnilobou alebo inak poškodené tak, že nie sú vhodné na spotrebu, — čisté, prakticky bez akýchkoľvek viditeľných cudzích látok, — prakticky bez škodcov, — prakticky bez poškodení spôsobených škodcami, ktorí ovplyvňujú dužinu, — bez nadmernej povrchovej vlhkosti, — bez cudzieho pachu a/alebo chuti. Výrobky musia byť v takom stave, ktorý im umožňuje: — znášať prepravu a manipuláciu, — doručenie na miesto určenia vo vyhovujúcom stave. Minimálne požiadavky na zrelosť Výrobky musia byť dostatočne vyvinuté, ale nie nadmerne, a ovocie musí vykazovať uspokojujúcu zrelosť a nesmie byť prezrelé. Vývoj a stav zrelosti výrobkov musí byť taký, aby im umožnil pokračovať v procese zrenia a dosiahnuť uspokojivý stupeň zrelosti. Odchýlka V každej zásielke sa povoľuje odchýlka desať percent z počtu alebo hmotnosti výrobkov, ktoré nespĺňajú minimálne kvalitatívne požiadavky. V rámci tejto odchýlky môžu celkovo najviac dve percentá predstavovať produkty napadnuté hnilobou. Označovanie pôvodu produktov Úplný názov krajiny pôvodu. V prípade výrobkov pochádzajúcich z členského štátu EÚ sa názov uvedie v jazyku krajiny pôvodu alebo v akomkoľvek inom jazyku, ktorý je zrozumiteľný pre spotrebiteľov v krajine určenia. V prípade ostatných výrobkov sa názov uvedie v jazyku, ktorý je zrozumiteľný pre spotrebiteľov v krajine určenia.

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena za časť predmetu zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Zabezpečovanie dodávky mäsa a mäsových výrobkov pre DD a DSS Tornaľa. Minimálne požiadavky na kvalitu: Mäsové výrobky nesmú javiť zmyslové zmeny, t. j. zápach, neprirodzená farba, krvavé zrazeniny, porušený obal a pod.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.