Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa majetku mesta, n.o., Partizánske
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
81 360,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
30. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
6. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
6. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Správa majetku mesta, n.o., Partizánske 29.augusta 1191/51 958 01 Partizánske
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti podľa §34 Zákona o verejnom obstarávaní preukazuje uchádzač podľa §34 odst.1 písm. a)zoznamom dodávok za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, dokladom je referencia ak odberateľom bol verejný obstarávateľ a obstarávateľ podľa tohto zákona. uchádzač musí predloženým zoznamom dodávok tovaru (referenciami) úspešne realizovaných zmlúv na dodávky elektrickej energie preukázať, že v definovanom období podľa uzatvorených zmlúv dodával elektrickú energiu v celkovom objeme minimálne 5000MWh. Splnením tejto podmienky uchádzač preukáže, že má praktickú skúsenosť s plnením rovnakej alebo obdobnej zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cena za predmet obstarávania musí byť stanovená podľa zákona NR SR č.18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov, vyhlášky MF SR č.87/1996Z. z. ktorou sa vykonáva zákon NR SR č.18/1996 Z. z. o cenách. Ak je uchádzač platiteľom dane z pridanej hodnoty(ďalej len "DPH"), navrhnutú zmluvnú cenu uvedie v zložení: - navrhnutá zmluvná cena za 1MWh bez DPH - sadzba DPH a výška DPH - navrhovaná zmluvná cena vrátane DPH. V cene musia byť zahrnuté všetky náklady uchádzača spojené s predmetom obstarávania s výnimkou spotrebnej dane a distribučných poplatkov. Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena v ponuke musí byť maximálna, vyjadrená v eurách a zaokrúhlená na dve desatinné miesta. Ak uchádzač nie je platcom DPH, na skutočnosť upozorní označením " Nie som platcom DPH". Ak sa uchádzač v priebehu zmluvného vzťahu stane platcom DPH, zmluvná cena sa nezvýši.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie nákupu, dodávky a distribúcie el. energie na obdobie počas rokov 2024, 2025, 2026 resp. 2024-2025, 2024-2026. Presný opis v dokumente Výzva - bod. 5 Opis predmetu obstarávania.

Doplňujúce informácie

všetka komunikácia prebieha cez ISEPVO.sk