Vyhlásené obstarávanie

CYKLOTRASA Dolný Kubín – Záskalie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Dolný Kubín
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
91 745,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
31. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
20. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
20. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Dolný Kubín, Hviezdoslavovo námestie 1651/2, 026 01 Dolný Kubín
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti, v súlade s § 34 ods.1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukazuje predložením platného oprávnenia/platných oprávnení vydaných Slovenskou komorou stavebných inžinierov alebo Slovenskou komorou architektov v súlade so zákonom č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov, alebo porovnateľné doklady, resp. obdobné osvedčenia vydané v krajine Európskej únie, tzn. ekvivalentný doklad vydaný krajinou sídla uchádzača, na základe ktorého môže vykonávať uvedenú činnosť v krajine svojho sídla, v rozsahu: a)Hlavný inžinier projektu: AA alebo A2 b)Zodpovedný projektant dopravnej časti: I2 alebo A2 (špecializácia cesty a letiská alebo cyklodopravná infraštruktúra) c)Zodpovedný projektant za mostné objekty a statiku: I3 d)Zodpovedný projektant za elekroinštalácie a osvetlenie V prípade využitia kapacít inej osoby, postupovať v súlade s § 34 ods. 3 ZVO. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti technickej a odbornej spôsobilosti čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa podmienky účasti technickej a odbornej spôsobilosti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Pre účely vyhodnotenia sa použije celková navrhovaná cena vrátane DPH (u neplatiteľov DPH cena celkom). Víťazom súťaže sa stane ten uchádzač, ktorý navrhne za predmet zákazky najnižšiu celkovú cenu vrátane DPH (u neplatiteľov DPH cena celkom). Poradie ostatných uchádzačov sa stanoví vzostupne podľa veľkosti ponukových cien.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zhotovenie diela - vypracovanie projektovej dokumentácie (projektu) pre stavebné povolenie v rozsahu realizačnej projektovej dokumentácie a v členení orientačne na stavebné objekty: SO 01 CYKLOTRASA Dolný Kubín - Záskalie SO 01.1 Cyklotrasa /kat. úz. Dolný Kubín/ SO.01.2 Cyklotrasa /kat. úz. Záskalie/ SO.01.3 Most 1 SO.01.4 Most 2 SO 02 Verejné osvetlenie SO 03 Kamerový systém Zhotoviteľ môže po dohode s objednávateľom zvoliť aj podrobnejšie členenie. Podrobný opis predmetu zákazky a požiadavky na predmet zákazky sú uvedené v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Ďalšie potrebné informácie k vypracovaniu ponuky sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch.