Vyhlásené obstarávanie

Nová stála expozícia pre Kaštieľ Radoľa – Cesta dejinami


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Kysucké múzeum v Čadci
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
19 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71200000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
4. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
4. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Kysucké múzeum, Moyzesova 50, 022 01 Čadca
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Účastníkom nemusí byť výlučne subjekt, ktorý má oprávnenie na výkon podnikania predstavujúceho činnosť uvedenú v §4 a §5 zák. č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v zn. n. p. (ďalej „ZAA“) alebo podľa ekvivalentnej právnej úpravy platnej v krajine podnikania účastníka. Účastníkom/ účastníčkou môže byť jednotlivec alebo subjekt, kde aspoň jeden člen dosiahol vzdelanie 2. stupňa v odbore architektúra, architektonická tvorba, dizajn (interiérový, produktový, industriálny, grafický), scénografia, prípadne staviteľstvo alebo podľa ekvivalentnej právnej úpravy platnej v krajine sídla, podnikania, či mieste inej adresy účastníka. Účastník musí byť oprávnený na výkon podnikania, predstavujúceho činnosť na základe článku 2, písmena b) podľa paragrafu 117 odsek 5 s odkazom na paragraf 32 ods. 1 písmeno e) ZVO. T. j. musí byť oprávnený na výkon obchodnej činnosti zodpovedajúcej zadávanej zákazke alebo podľa ekvivalentnej právnej úpravy platnej v krajine podnikania účastníka. Splnenie tejto podmienky je účastník povinný preukázať výpisom z príslušného registra. Splnenie podmienky, že účastník nie je v konflikte záujmov podľa § 23 ZVO, preukazuje čestným vyhlásením, ktorého vzor je prílohou č. 02 súťažných podmienok

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Kvalita
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Účelom súťaže je získať návrh, ktorý spomedzi predložených návrhov najlepšie rieši požiadavky zadania a následne umožní zadať zákazku podľa bodu 14. Nadväzujúca zákazka. Cieľom projektu je v pôvodne renesančnej budove Kaštieľa Radoľa vytvoriť novú interaktívnu expozíciu k dejinám kaštieľa a jeho staviteľov – šľachtickému rodu Suňogovcov a k dejinám Kysuckého Nového Mesta v priestoroch vstupnej chodby* a výstavnej siene s valenou klenbou a premeniť halu na poschodí na moderný vzdelávací priestor.

Doplňujúce informácie

V prvej etape záujemcovia predložia zloženie riešiteľského tímu a portfólio referenčných projektov, z ktorých bude vyplývať skúsenosť záujemcu a jeho schopnosť spracovať kvalitný návrh pre predmet súťaže. Výsledkom prvej etapy bude zostavenie poradia záujemcov porotou na základe posúdenia dokumentov, ktoré predkladá účastník. Vyhlasovateľ vyzve na účasť v druhej etape záujemcov, ktorí sa v prvej etape umiestnili na prvom až treťom mieste v poradí zostavenom porotou. Vyzvaní účastníci predložia návrhy podľa požiadaviek vyhlasovateľa uvedených v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile zákazky.