Vyhlásené obstarávanie

ZVYŠOVANIE ENERGETICKEJ ÚČINNOSTI OBECNÉHO DOMU - BRESTOV


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Brestov
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
231 331,28
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
20. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
20. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obec Brestov
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže technickú a odbornú spôsobilosť predložením dokladov: - zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12 ZVO, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží zoznam (doplnený o referenciu/potvrdenie), ktorý bude obsahovať: - zákazky na stavebné práce rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky a to v minimálnej kumulatívnej hodnote 170 000,00 EUR (bez DPH) za rozhodné obdobie, pričom za stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky verejný obstarávateľ považuje uskutočnenie stavebných prác na novostavbe alebo rekonštrukcii objektov pre zníženie energetickej náročnosti budov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO: Uchádzač preukáže technickú a odbornú spôsobilosť predložením dokladov: - údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Uchádzač musí preukázať, že má k dispozícií na plnenie predmetu zmluvy minimálne 1 (jednu) osobu oprávnenú na výkon činnosti stavbyvedúceho pre pozemné stavby v zmysle zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač musí predložiť: -doklad - osvedčenie na výkon činnosti stavbyvedúceho so zameraním - pozemné stavby podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov alebo ekvivalentný doklad platný v členských krajinách EÚ, - vyjadrenie uchádzača, v akom vzťahu k uchádzačovi je osoba, ktorou uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky účasti (napr. je v pracovnoprávnom vzťahu a pod.). Pokiaľ osoba, ktorou uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky účasti nie je zamestnancom uchádzača, alebo nevykonáva činnosť na základe obdobného pracovnoprávneho vzťahu (napr. dohoda o vykonaná práce), je tento prípad posudzovaný ako využitie kapacít tretej osoby podľa § 34 ods. 3 ZVO a treba dbať na dodržanie ustanovení § 34 ods. 3 a nasl. ZVO. Pre odstránenie pochybení uvádzame, že napr. Mandátna alebo iná zmluva podľa Obchodného zákonníka alebo Občianskeho zákonníka nie sú považované za obdobný pracovnoprávny vzťah (tým sú najmä dohody podľa Zákonníka práce).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. d) v súbehu s § 35 ZVO

Popis podmienky účasti:

Požaduje sa predložiť certifikát manažérstva kvality vydaný oprávnenou nezávislou inštitúciou podľa normy : 1. STN EN ISO 9001 v oblasti realizácie stavebných prác pozemné stavby. STN ISO 45001:2018 Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. h) v súbehu s § 36 ZVO

Popis podmienky účasti:

Požaduje sa predložiť certifikát preukazujúci zavedenie a uplatňovanie manažérskych systémov podľa normy STN EN ISO 14001:2015 pre oblasť environmentálneho riadenia stavebných prác. Verejný obstarávateľ uzná aj osvedčenie vydané príslušnými orgánmi členských štátov, resp. prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom o zabezpečení manažérstva kvality, avšak musia byť rovnocenné opatreniam na zabezpečenie manažérstva kvality, resp. na uplatňovanie environmentálnych manažérskych systémov podľa požiadaviek na vystavenie certifikátu podľa príslušnej normy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý predložil v ponuke návrh s najnižšou cenou celkom za predmet zákazky a ktorému bolo priradené prvé miesto v poradí na základe vyhodnotenia ponúk podľa kritériá „Najnižšia cena celkom za predmet zákazky“, čím sa umiestnil na prvom mieste, a ktorý splnil podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky stanovené vo výzve.

Opis obstarávania

Projektová dokumentácia rieši zateplenie objektu Obecného domu Brestov – obvodového plášťa, strešného plášťa+ výmenu strešnej krytiny, klampiarských výrobkov, stropu suterénu, výmenu výplňových otvorových konštrukcií, uzatvorenie odkrytej terasy za účelom: - zníženia potreby energie na vykurovanie a tým aj zníženia emisií –zdroj tepla je kotolňa na plyn , kotol IMERGA 32 kW+ samostatný ohrev TUV plynovým zásobníkovým ohrievačom Quadrika - odstránenia hygienických nedostatkov, najmä kondenzácie na vnútorných povrchoch - vytvorenie podmienok tepelnej pohody v priestoroch zvýšením povrchovej teploty na vnútorných povrchoch obvodových stien a stropov - zníženia teplotných rozdielov v stavebných konštrukciách a tým zníženie ich namáhania a predlženie životnosti - zlepšenia vonkajšieho vzhľadu objektu

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.