Vyhlásené obstarávanie

ZVYŠOVANIE ENERGETICKEJ ÚČINNOSTI BUDOV ZÁKLADNEJ ŠKOLY PAVLA DOBŠINSKÉHO RIMAVSKÁ SOBOTA


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola Pavla Dobšinského
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
370 650,21
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk bude v zmysle § 52 ods. 2 ZVO verejné. Otváranie ponúk bude v zmysle § 52 ods. 2 ZVO verejné. Možnosť účasti na otváraní ponúk bude pre uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a otváranie bude realizované výlučne elektronicky prostredníctvom systému IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. d) ZVO opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality.

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardu: Uchádzač podmienku účasti preukáže opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom na zabezpečenie kvality. Uchádzač predloží platný certifikát kvality vydanéý nezávislou inštitúciou, ktorým sa potvrdzuje splnenie noriem zabezpečenia kvality uchádzačom alebo rovnocenný dôkaz o opatreniach na zabezpečenie kvality podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu, resp. doklad o zabezpečení systému riadenia kvality (ISO 9001); uchádzač predloží certifikát systému riadenia kvality podľa EN ISO 9001 v oblasti stavebných prác a/alebo v oblasti výmeny otvorových konštrukcií, resp. iné dôkazy preukazujúce opatrenia na zabezpečenie kvality (ISO) v oblasti stavebných prác a/alebo v oblasti výmeny otvorových konštrukcií. Uchádzač predloží doklad o zabezpečení systému riadenia kvality (ISO 9001) pre oblasť stavebných prác a/alebo pre oblasť výmeny otvorových konštrukcií, resp. iné dôkazy preukazujúce opatrenia na zabezpečenie kvality (ISO) pri uvedených druhoch prác. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia vydané príslušnými orgánmi členských štátov EÚ za účelom preukázania opatrení použitých na zabezpečenie kvality. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah v súlade s ustanovením § 34 ods. 3 ZVO. Doklady na preukázanie splnenie požadovanej podmienky účasti môžu byť predbežne nahradené jednotným európskym dokumentom alebo čestným vyhlásením v súlade s bodom 4 časti D. Podmienky účasti súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. d) ZVO opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí preukázať, že má zavedený systém riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pri plnení predmetu zákazky bude zabezpečovať systematickým riadením ochranu zdravia zamestnancov na pracovisku ako aj ostatných osôb ovplyvňovaných vykonávanou činnosťou uchádzača, čo preukáže platným dokladom: certifikátom systému manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci podľa normy ISO 45001 (OHSAS 18001 platný do 11.3.2021) vydaný akreditovaným certifikačným orgánom, v oblasti predmetu zákazky alebo iným ekvivalentným dôkazom rovnocenným opatreniam na zabezpečenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah v súlade s ustanovením § 34 ods. 3 ZVO. Doklady na preukázanie splnenie požadovanej podmienky účasti môžu byť predbežne nahradené jednotným európskym dokumentom alebo čestným vyhlásením v súlade s bodom 4 časti D. Podmienky účasti súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. h) ZVO uvedením opatrení environmentálneho manažérstva, ktoré uchádzač alebo záujemca použije pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardu: Uchádzač podmienku účasti preukáže uvedením opatrení environmentálneho manažérstva, ktoré uchádzač použije pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy. Uchádzač predloží platný certifikát kvality, vydaný nezávislou inštitúciou, ktorým sa potvrdzuje zavedenie opatrení environmentálneho manažérstva uchádzača alebo rovnocenný dôkaz o zavedení opatrenia environmentálneho manažérstva podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu, resp. doklad o zavedení opatrení environmentálneho manažérstva ISO 14001 v oblasti stavebných prác a/alebo v oblasti výmeny otvorových konštrukcií; uchádzač predloží certifikát kvality o zavedení opatrení environmentálneho manažérstva, resp. iné dôkazy preukazujúce zavedenie environmentálneho manažérstva v oblasti stavebných prác a/alebo v oblasti výmeny otvorových konštrukcií. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia vydané príslušnými orgánmi členských štátov EÚ za účelom preukázania opatrení použitých na zabezpečenie environmentálneho manažérstva. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah v súlade s ustanovením § 34 ods. 3 ZVO. Doklady na preukázanie splnenie požadovanej podmienky účasti môžu byť predbežne nahradené jednotným európskym dokumentom alebo čestným vyhlásením v súlade s bodom 4 časti D. Podmienky účasti súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • najnižšia cena s DPH za celý predmet zákazky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výmena doposiaľ nevymenených výplňových otvorových konštrukcií na ZŠ P. Dobšinského. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ vyhodnotí splnenie podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 112 ods. 7 písm. b) ZVO. 2. Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti predbežne nahradiť: - jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZVO a/alebo - čestným vyhlásením podľa § 114 ZVO. 3. Verejný obstarávateľ v súvislosti Jednotným európskym dokumentom obmedzuje informácie požadované na preukázanie splnenia podmienky účasti (týkajúce sa časti IV: Podmienky účasti oddiel A až D) na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (alfa: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodárske subjekty spĺňajú všetky požadované podmienky účasti, týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia a technickej alebo odbornej spôsobilosti. 4. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ak bude naplnená niektorá z podmienok uvedených v § 11 ods. 1 ZVO. 5. Verejný obstarávateľ bude uplatňovať opatrenia upravené v § 10 ods. 4 ZVO a súvisiacich ustanoveniach ZVO voči hospodárskym subjektom z tretích štátov, na základe ustanovení nariadenia vlády. 6. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je (i) zeleným verejným obstarávaním, (ii) obstarávanie inovácií. Verejné obstarávanie je zamerané na sociálne aspekty.