Vyhlásené obstarávanie

Programátorské činnosti


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Technické siete Bratislava, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
150 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
8. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
21. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
21. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk je neverejné.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

ODBORNÍCI

Popis podmienky účasti:

Vyžaduje sa splnenie podmienky účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO, t. j. uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy. Uchádzač preukáže, že na plnenie predmetu zákazky bude disponovať dvomi odborníkmi. Jeden pre pozíciu (1) developer a jeden pre pozíciu (2) analytik, ktorý budú spĺňať nasledovné požiadavky: a) min. 6 mesiacov skúseností s prácou v každom z programovacích jazykov PHP, JavaScript, HTML, C++/C a b) min. 1 rok skúseností s prácou v databázovom systéme – MS SQL. Tieto skúsenosti možno preukázať viacerými zákazkami/projektami a zároveň je možné, aby sa jednotlivé zákazky/projekty časovo prekrývali, resp. aby jednou zákazkou/projektom bola preukázaná prax vo viacerých programovacích jazykoch a databázových systémoch súčasne. Uchádzač na účely preukázania skúseností odborníkov uvedie informácie o zákazkách/projektoch, na ktorých sa odborníci podieľali, pričom sa odporúča použiť prílohu č. 2 výzvy na predloženie ponuky – Podmienky účasti, v ktorej uvedie nasledovné informácie: - obchodné meno a adresu odberateľa/objednávateľa poskytnutých služieb, - podrobný opis poskytovaných služieb (z ktorého bude možné vyhodnotiť, že pri plnení zákaziek/projektov boli použité nástroje podľa písm. a) a b) uvedené vyššie), - trvanie poskytovania služieb, - kontaktné údaje na účely overenia (min. e-mail a tel. číslo). Uchádzač môže na preukázanie tejto podmienky účasti využiť podľa § 34 ods. 3 ZVO technické a odborné kapacity inej osoby (inou osobou sa rozumie osoba, ktorá nie je s uchádzačom v pracovnoprávnom vzťahu), bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie týchto podmienok účasti. Skutočnosť podľa predchádzajúcej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia v rovnakom rozsahu, ako uchádzač.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ bude v tomto kritériu vyhodnocovať cenu za 1 hodinu poskytovania obstarávaných služieb v mene euro s DPH pre jednotlivých odborníkov poskytujúcich predmet zákazky. Toto kritérium je rozdelené na 2 podkritériá: Kritérium K1a – Cena za 1 hodinu poskytovania služieb – developer Kritérium K1b – Cena za 1 hodinu poskytovania služieb – analytik Podrobnosti o spôsobe vyhodnocovania kritéria sú uvedené v bode 12 výzvy na predloženie ponuky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie developerských/programátorských kapacít na účely rozvoja strategických digitálnych služieb verejného obstarávateľa. Služby kapacít jednotlivých odborníkov budú poskytované na projektovej báze podľa potrieb verejného obstarávateľa. Podrobný opis je k dispozícii vo výzve na predloženie ponuky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.