Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti verejnej budovy – telocvičňa Základnej školy Snežnica 218


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Snežnica
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
409 914,28
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212222-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
8. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://evo.isepvo.sk/evoportal/
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač môže na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby podľa § 34 ods. 3 ZVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienky účasti podľa § 34 ZVO jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO. Ak uchádzač preukazuje technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť prostredníctvom inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZVO, JED obsahuje informácie aj o tejto osobe. Verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávania, t.j. písomne požiadať o predloženie dokladov nahradených JED alebo čestným vyhlásením. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží zoznam stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Do zoznamu musí byť zahrnutá aspoň jedna stavba, ktorá bude rovnakého alebo podobného charakteru, ako je predmet zákazky v zmluvnej cene viac ako 300 000 EUR bez DPH. Za stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky sa považujú stavebné práce spojené s znížením energetickej náročnosti nebytových budov. Uchádzač k uvedenej stavbe priloží referenciu. Verejný obstarávateľ uzná aj referenciu na stavbu, ktorej časť bola uskutočnená v období predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania za predpokladu, že uchádzač preukáže plnenie v požadovanom finančnom objeme v období predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží: 1. Údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov vo forme prehľadu s uvedením mena a priezviska, prípadne titulu týchto osôb, údajov o vzdelaní alebo odbornej kvalifikácii resp. odbornej praxi. 2. Osvedčenie o vykonaní skúšky odbornej spôsobilosti pre výkon činnosti stavbyvedúceho s odborným zameraním: Pozemné stavby vydané podľa zák. č. 138/1992 Zb. v znení neskorších predpisov, resp. obdobné osvedčenie vydané v krajine EÚ. Osvedčenie musí byť predložené ako fotokópia dokladu s originálnym podpisom a odtlačkom pečiatky osoby, na ktorú bolo vydané. 3. Životopis stavbyvedúceho kvôli preukázaniu vzťahu tejto osoby s uchádzačom. Uchádzač môže na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby podľa § 34 ods. 3 ZVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienky účasti podľa § 34 ZVO jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO. Ak uchádzač preukazuje technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť prostredníctvom inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZVO, JED obsahuje informácie aj o tejto osobe. Verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávania, t.j. písomne požiadať o predloženie dokladov nahradených JED alebo čestným vyhlásením.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35 zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží: Certifikát manažérstva kvality vydaný nezávislou inštitúciou, ktorá potvrdí splnenie noriem manažérstva kvality v zmysle STN EN ISO 9001 alebo iný platný ekvivalent. Bude uznaný ako rovnocenný certifikát systému manažérstva kvality vydaný príslušným orgánom členského štátu. Ak uchádzač objektívne nemal možnosť získať príslušný certifikát v určených lehotách, budú prijaté aj iné dôkazy o rovnocenných opatreniach na zabezpečenie systému predložené uchádzačom, ktorými preukáže, že ním navrhované opatrenia na zabezpečenie systému sú v súlade so slovenskými technickými normami na systém manažérstva kvality. Uchádzač môže na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby podľa § 34 ods. 3 ZVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienky účasti podľa § 34 ZVO jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO. Ak uchádzač preukazuje technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť prostredníctvom inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZVO, JED obsahuje informácie aj o tejto osobe. Verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávania, t.j. písomne požiadať o predloženie dokladov nahradených JED alebo čestným vyhlásením.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) bod 2 zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží: Oprávnenie na zhotovovanie vonkajších tepelnoizolačných kontaktných systémov vydané nezávislou autorizovanou alebo notifikovanou osobou, ktorá potvrdí odbornú kvalifikáciu na vykonávanie stavebných prác pri zhotovovaní vonkajších tepelnoizolačných kontaktných systémov v zmysle § 43g zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov a normy STN 73 2901: 2015 a STN 73 2901: 2015/O1: 2015 spolu s dokladom o zaškolení pracovníkov uchádzača na montáž navrhovaného kontaktného zatepľovacieho systému, resp. iné platné ekvivalenty. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné i oprávnenia a certifikáty vydané orgánmi z členských štátov EÚ. Uchádzač môže na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby podľa § 34 ods. 3 ZVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienky účasti podľa § 34 ZVO jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO. Ak uchádzač preukazuje technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť prostredníctvom inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZVO, JED obsahuje informácie aj o tejto osobe. Verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávania, t.j. písomne požiadať o predloženie dokladov nahradených JED alebo čestným vyhlásením.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác zameraných na zníženie energetickej náročnosti budovy telocvične podľa vypracovaného projektu a podmienok vydaného stavebného povolenia. V rámci opatrení na zníženie energetickej náročnosti budovy telocvične sa navrhuje: - zateplenie obvodových stien, - zateplenie strechy, - systém núteného vetrania so spätným získavaním tepla, - výmena otvorových konštrukcií, - rekonštrukcia zdroja tepla a vykurovacej sústavy, - meranie, riadenie a regulácia spotreby energie - výmena svetelných zdrojov a svietidiel. Telocvičňa základnej školy je umiestnená na rovinatom teréne. Je súčasťou školského areálu, v ktorom sa nachádza Základná škola s materskou školou. Objekt je napojený na jestvujúce siete (vodovodnú, kanalizačnú prípojku, prípojku na NN el. distribučnú sieť, plynovú prípojku). Skelet budovy tvoria betónové stĺpy s rozmermi 300 x 700 mm. Strecha telocvične je valbová s dreveným krovom, pokrytá živičnou krytinou. Otvorové konštrukcie sú v súčasnej dobe hlavne plastové okná a dvere s izolačným dvojsklom. Západnú stranu haly telocvične tvorí 8 kusov sklobetónových výplní s rozmermi 2 700 x 3 700 mm. Obvodový plášť bude zateplený minerálnou vlnou hr. min. 180 mm, sokel kontaktným zatepľovacím systémom ETICS s tepelným izolantom z EPS hr. 180 mm. Minerálnou vlnou s hr. 300 mm bude zateplená podlaha podstrešného priestoru pod krovom. Jestvujúce otvorové konštrukcie bude nahradené za plastové okná a dvere s presklením izolačným trojsklom. Taktiež budú vymenené vonkajšie parapety, dažďové zvody a žľaby. V objekte bude umiestnený nový plynový kondenzačný kotol. Na streche objektu budú 3 kolektorové polia po 8 ks solárnych kolektorov, teda celkovo 24 kusov. Vetranie telocvične bude zabezpečovať nástrešná VZT jednotka. V rámci navrhnutých opatrení dôjde k náhrade pôvodných svietidiel novými LED svietidiel. Rozsah stavebných prác je podrobne vymedzený v spracovanom projekte a výkazoch výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.