Vyhlásené obstarávanie

Zber a likvidácia odpadov v obci Ožďany


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Ožďany
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
140 562,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90510000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
8. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
15. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
15. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Externé obstarávanie s.r.o., Andreja Žarnova 7803/11C, Trnava - zasadačka
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti podľa § 32, ods.1, písm. e) – je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu. Uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky účasti predložením originálnych dokladov alebo ich úradne osvedčených kópií nasledovne: doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Podľa § 32 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní uchádzač so sídlom na území SR nie je povinný predkladať doklady podľa § 32, ods.1, písm. e) nakoľko verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu. Uchádzač zároveň musí spĺňať podmienku účasti podľa § 32, ods.1, písm. f) – nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v SR alebo štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Verejný obstarávateľ si túto skutočnosť overí nahliadnutím do Registra osôb zo zákazom, vedenom na https://www.uvo.gov.sk/vestnik-a-zoznam-registrov/zoznam-podnikatelov-a-suvisiace-registre/register-osob-so-zakazom-490.html. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z uvedených dokladov alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Ak právo štátu uchádzača alebo záujemcu so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača alebo záujemcu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. j) zákona: údaje o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má uchádzač alebo záujemca k dispozícií na uskutočnenie stavebných prác alebo na poskytnutie služby – požadované vozidlo na zber ZKO, Triedeného odpadu a auto s umývacím zariadením, auto s váhou, reťazové a hákové vozidlo. Verejný obstarávateľ vyžaduje údaje o strojovom a technickom vybavení, ktoré má uchádzač k dispozícii na poskytnutie služby: Zberové vozidlá 2 kusy: - zberové vozidlá na zber komunálnych odpadov zo 120 l, 240 l a 1100 l zberných nádob, vriec Špecifikácia: - nadstavba min. 16 m3, so zadným univerzálnym čelom, - emisná norma min. EURO 5 - satelitné monitorovacie zariadenie (tzv. GPS) - vážiaci systém - inštalovaný medzi zariadením podvozku a nadstavbou, ktorým bude možné určiť váhu odpadu po zbere odpadu v obci, s možnosťou okamžitého vytlačenia vážneho lístka – auto s vážiacim zariadením je podmienka Min. 1 zberové vozidlo vybavené umývacím zariadením odpadových nádob Minimálne 1 auto obsluhujúce 7m3 kontajnery Minimálne 1 hákové vozidlo na 15-30 m3 kontajnery

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie služby zberu, odvozu a likvidácie odpadu pre verejného obstarávateľa – Obec Ožďany v súlade so zákonom č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a ostatnými všeobecne záväznými právnymi predpismi a poskytovanie ďalších činností vyplývajúcich z predmetu zákazky, resp. zo zmluvy uzavretej s víťazným uchádzačom a to všetko v rozsahu a za podmienok uvedených v tejto výzve a jej prílohách. Predmet zákazky musí byť realizovaný tiež v súlade so Všeobecne záväzným nariadením verejného obstarávateľa o nakladaní s komunálnymi a s drobnými stavebnými odpadmi na území obce Ožďany, ktoré je dostupné na webovej adrese https://www.obecozdany.sk/program-odpadoveho-hospodarstva-obce-2016-2020.html Rozsah činnosti: • V 14-dňových pravidelných intervaloch - zber tuhého komunálneho odpadu, objemového odpadu a drobného stavebného odpadu od pôvodcov odpadu (z domácností a firiem na území obce) v mieste jeho vzniku, zhromažďovaného v nádobách a objeme v 110 l, 120 l, 240 l a 1100 l kontajneroch a VOK a VKK, zabezpečenie údržby a čistoty stanovíšť počas manipulácie s nádobami, dočisťovanie stanovíšť. Počet nádob: - 110, 120 l nádoba, cyklus 26, zmluvný počet nádob 237 ks vo vlastníctve objednávateľa - 240 l nádoba, cyklus 26, zmluvný počet nádob a 274 ks dodá poskytovateľ - 1 100 l nádoba, cyklus 26, zmluvný počet nádob 20 ks dodá poskytovateľ Zber, preprava a uloženie objemného odpadu a drobného stavebného odpadu z veľkoobjemových kontajnerov VOK 30 ks ročne. • Preprava odpadu na miesto jeho zhodnocovania alebo zneškodňovania. • Zneškodnenie komunálneho odpadu neohrozujúcim zdravie ľudí a nepoškodzujúcim životné prostredie nad mieru stanovenú zákonom (spaľovanie, skládkovanie, ...) • Zber a preprava odpadu v plastových vreciach • Dočistenie stanovíšť a komunikácií • Vypracovanie evidencie o odpadoch • Zber, preprava a zhodnotenie / zneškodnenie vyseparovaných zložiek komunálneho odpadu (zaradených podľa Vyhl. Č. 365/2015 Z.z. v platnom znení. Počet nádob: - 1 100 l nádoba na SKLO 11 ks - dodá poskytovateľ, frekvencia 12 udáva OZV - 1 100 l nádoba na PLASTY 4 ks - dodá poskytovateľ, frekvencia 6 udáva OZV - 1 100 l nádoba na PAPIER 4 ks - dodá poskytovateľ, frekvencia 6 udáva OZV V prípade, ak v súťažných podkladoch bude uvedený odkaz na konkrétne výrobky alebo výrobcov, môže uchádzač použiť ekvivalentné výrobky, ktoré majú rovnaké alebo lepšie technické parametre ako je požadované.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.