Vyhlásené obstarávanie

PD Rekonštrukcia kuchyne a jedálne ZŠ Nábrežie mládeže


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nitra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
33 300,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
19. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
19. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky prostredníctvom portálu IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia uvedené v § 32 ods. 1 písm. e) a f) zákona. Jej splnenie preukazuje uchádzač spôsobom podľa § 32 ods. 2 alebo § 152 zákona. V zmysle §32 ods. 1 písm. e) zákona sa verejného obstarávania môže zúčastniť len ten uchádzač, ktorý je oprávnený dodávať tovar, poskytovať službu alebo uskutočňovať stavebné práce. V rámci požadovaného predmetu zákazky musí byť spracovateľom projektovej dokumentácie osoba, ktorá spĺňa požiadavku odbornej kvalifikácie a autorizácie na spracovanie projektovej dokumentácie bližšie špecifikovanej v časti A. Opis predmetu zákazky. Uchádzač nie je povinný preukazovať splnenie tejto podmienky, verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje zo zoznamu autorizovaných architektov vedeného Slovenskou komorou architektov, zoznamu autorizovaných stavebných inžinierov vedeného Slovenskou komorou stavebných inžinierov, výpisom z obchodného a živnostenského registra, alebo zoznamom hospodárskych subjektov vedeného Úradom pre verejné obstarávanie. V zmysle §32 ods. 1 písm. f) zákona sa verejného obstarávania môže zúčastnil len ten uchádzač, ktorý nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní. Uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky predložením Čestného vyhlásenia (príloha č. 2 časti B. Prílohy k Výzve)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti technickej a odbornej spôsobilosti uvedené v § 34 ods. 1 písm. g) ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk. Nakoľko sa jedná o špecifický predmet zákazky je nevyhnutné, aby uchádzač preukázal, že má potrebné vzdelanie/kvalifikáciu na uspokojivé plnenie tejto zákazky. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží osvedčenie - Autorizovaný stavebný inžinier, v kategórii pre konštrukcie pozemných stavieb podľa aktuálne platnej legislatívy v SR, alebo ekvivalentom osvedčenia preukazujúcim predmetnú skutočnosť vydávaným v inom štáte ako SR

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Vypracovanie projektovej dokumentácie - Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí príloha A. „OPIS PREDMETU ZÁKAZKY“ Výzvy na predkladanie ponúk. Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Verejný obstarávateľ vyžaduje predloženie ponuky na celý predmet zákazky v súlade s prílohou A. Opis predmetu zákazky tejto výzvy a súvisiacej dokumentácie. Predmetom zákazky je zároveň vykonávanie odborného autorského dohľadu v zmysle zákona č. 138/1992 Z.z. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.