Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie dodávky elektrickej energie vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektrickej energie a súvisiacich sieťových služieb


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Inštitút znalostného pôdohospodárstva a inovácií
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
160 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
29. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
29. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online – Verejný obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk uchádzačom v systéme IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom pre Zabezpečenie dodávky elektrickej energie vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektrickej energie a súvisiacich sieťových služieb sa stane ten uchádzač, ktorého cena aditívneho koeficientu K vyjadrená v EUR bez DPH za 1 MWh určená vyššie uvedeným spôsobom bude najnižšia.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie združenej dodávky elektrickej energie s prevzatím zodpovednosti za odchýlku, vrátane jej prepravy distribučnou sústavou a distribučných služieb, pre objekty (odberné miesta) verejného obstarávateľa ako aj komplexné služby spojené s bezpečnou, stabilnou a komplexnou dodávkou elektrickej energie pre odberné miesta elektrickej energie. Zmluvné obdobie je stanovené na 24 mesiacov, od 01.01.2024 do 31.12.2025. Celkové predpokladané množstvo tovaru za obdobie od 01.01.2024 do 31.12.2025 je 740 MWh a v predpokladanej hodnote zákazky 160 000 EUR bez DPH. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 5 Výzvy na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa uskutočňuje prostredníctvom elektronickej platformy IS EVO. 2. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil ako prvý v poradí.