Vyhlásené obstarávanie

Oprava padajúcej omietky na budove v správe Jókaiho divadla v Komárne.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
22. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
5. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
ÚNSK, Rázusova 2A, Nitra
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží na preukázanie splnenia podmienok technickej spôsobilosti a odbornej spôsobilosti: Podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO 1.) Verejný obstarávateľ požaduje predložiť doklad o odbornej spôsobilosti osoby, ktorá bude vykonávať funkciu stavbyvedúceho doložené dokladom o odbornej spôsobilosti vydaný na základe osobitného predpisu - odborná spôsobilosť na vybrané činnosti vo výstavbe podľa zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov a podľa osobitného predpisu v zmysle zákona NR SR č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov alebo iný, obsahom a rozsahom ekvivalentný doklad vydaný príslušnou inštitúciou v inom štáte v overenej fotokópii alebo fotokópii s originálom otlačku pečiatky a originálom podpisu odborne spôsobilej osoby pre vykonávanie činnosti stavbyvedúceho pre odbor pozemné stavby. 2.) Čestné vyhlásenie, odborne spôsobilej osoby, že bude k dispozícii uchádzačovi pre realizáciu príslušného predmetu zmluvy. Verejný obstarávateľ požaduje predložiť čestné vyhlásenie odborne spôsobilej osoby, že bude k dispozícií uchádzačovi pre realizáciu príslušného predmetu zmluvy. Čestné výhlásenie odborne spôsobilej osoby predkladá uchádzač v prípade, ak odborne spôsobilá osoba predstavuje jeho vlastné kapacity, napr. zamestnancov a nejedná sa o využitie kapacít inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZVO. Podľa § 34 ods. 3 ZVO Záujemca alebo uchádzač môže na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. Záujemca alebo uchádzač preukazuje verejnému obstarávateľovi, že pri plnení zmluvy alebo koncesnej zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti. Záujemca alebo uchádzač toto preukazuje písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Súčasne musí táto osoba preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje iná osoba vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, na ktorú boli kapacity záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou alebo relevantnými odbornými skúsenosťami, uchádzač alebo záujemca môže využiť kapacity tejto osoby len, ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác na oprave padajúcej omietky na budove v správe Jókaioho divadla v Komárne“ Rozsah stavebných prác: - Otlčenie poškodenej vonkajšej omietky - Penetrácia, príprava podkladu - Zhotovenie vonkajšej podkladnej omietky - Montáž OSB dosiek, tepelnej izolácie, - Potiahnutie vonkajších stien sklotextilnou mriežkou, penetrácia - Penetrácia podkladu - Zhotovenie vonkajšej silikónovej škrabanej omietky V cene diela musia byť obsiahnuté aj: - náklady na odvoz a uloženie odpadu, - náklady na zásobovanie staveniska vodou a elektrickou energiou, - náklady na vypratanie zariadenia staveniska, - všetky správy, skúšky, atesty, certifikáty a pod. nevyhnutné k zrealizovaniu diela.

Doplňujúce informácie

Výška predpokladanej hodnoty zákazky a určenie postupu verejného obstarávania je limitované sumou finančných prostriedkov - bežných výdavkov, ktoré boli schválené v rozpočte NSK v roku 2023 na predmetnú zákazku vo výške 17.466,42 EUR bez DPH. V roku 2024 bude podaná žiadosť o pridelenie finančných prostriedkov z bežných výdavkov v zmene rozpočtu č. 1. Pokiaľ priemer dvoch a viacerých predložených ponúk uchádzačov nepresiahne limit postupu zákazky s nízkou hodnotou verejný obstarávateľ bude pokračovať vo vyhodnocovaní predložených ponúk. V prípade predloženia iba jednej ponuky v limite zákazky s nízkou hodnotou bude verejný obstarávateľ pokračovať v jej vyhodnocovaní. Pokiaľ priemer dvoch a viacerých predložených ponúk uchádzačov presiahne limit zákazky s nízkou hodnotou, verejný obstarávateľ predmetnú zákazku zruší v zmysle § 57 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní a opätovne vyhlási vyšším postupom. V prípade predloženia iba jednej ponuky, ktorá presiahne limit zákazky s nízkou hodnotou verejný obstarávateľ predmetnú zákazku zruší v zmysle § 57 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní a opätovne vyhlási vyšším postupom.