Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie a dodanie realizačnej projektovej dokumentácie pre doplnenie a úpravu dátovej a elektrickej kabeláže v DÚ a CÚ Finančnej správy SR


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
29. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
8. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
8. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
adresa verejného obstarávateľa
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní preukaze technickú spôsobilosť̌, zoznamom poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Požadovanú úroveň poskytnutých služieb uchádzač preukáže minimálne 10 projektami spracovania projektovej dokumentácie nízkonapäťových elektroinštalačných systémov s celkovým objemom realizácie v hodnote min. 50 000 € s DPH. Uchádzač podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní na preukázanie svojej odbornej spôsobilosti predloží verejnému obstarávateľovi platný certifikát/osvedčenie v oblasti autorizovaný stavebný inžinier pre technické, technologické a energetické vybavenie stavieb vydané Slovenskou komorou stavebných inžinierov alebo ekvivalentný certifikát/osvedčenie. Uvedený dokument je potrebné predložiť v štátnom jazyku alebo českom jazyku. Ak je dokument vyhotovený v inom ako štátnom jazyku alebo českom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka. Ak sa zistí rozdiel v obsahu dokumentu predloženom podľa prvej vety, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie a dodanie realizačnej projektovej dokumentácie (PD) pre úpravu dátovej a elektrickej kabeláže na DÚ a CÚ finančnej správy s podrobnosťami projektu pre realizáciu prác a špecifikácie materiálu. PD bude dodaná s výkazom výmer a rozpočtom.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.