Vyhlásené obstarávanie

„Dodávka elektrickej energie“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa majetku mesta, n.o., Partizánske
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
24. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
5. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
5. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Správa majetku mesta, n.o., Partizánske 29.augusta 1191/51 Partizánske
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti podľa § 34 zákona o verejnom obstarávaní preukazuje uchádzač podľa § 34 odst.1 písm. a) zoznamom dodávok za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, dokladom je referencia ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Uchádzač musí predloženým zoznamom dodávok tovaru (referenciami) úspešne realizovaných zmlúv na dodávky elektrickej energie preukázať, že v definovanom období podľa uzatvorených zmlúv dodával elektrickú energiu celkovo v objeme minimálne 5000 MWh. Splnením tejto podmienky uchádzač preukáže, že má praktickú skúsenosť s plnením rovnakej alebo obdobnej zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cena za predmet obstarávania musí byť stanovená podľa zákona NR SR č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov, vyhlášky MF SR č.87/1996 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon NR SR č.18/1996 Z. z. o cenách. Ak je uchádzač platiteľom dane z pridanej hodnoty (ďalej len „DPH“), navrhnutú zmluvnú cenu uvedie v zložení - navrhnutá zmluvná cena za 1 MWh bez DPH - sadzba DPH a výška DPH - navrhovaná zmluvná cena vrátane DPH (Príloha č. 1). V cene musia byť zahrnuté všetky náklady uchádzača spojené s predmetom obstarávania s výnimkou spotrebnej dane a distribučných poplatkov. Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena v ponuke musí byť maximálna, vyjadrená v eurách a zaokrúhlená na dve desatinné miesta. Ak uchádzač nie je platcom DPH, na skutočnosť, že nie je platcom DPH, upozorní označením „Nie som platcom DPH“. Ak sa uchádzač v priebehu zmluvného vzťahu stane platcom DPH, zmluvná cena sa nezvýši.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie nákupu, dodávky a distribúcie elektrickej energie (elektriny) na obdobie počas roku 2024 v čase od 00:00 hod SEČ dňa 1.1. do 24.00 hod. SEČ dňa 31.12. do všetkých odberných miest verejného obstarávateľa v predpokladanom celkovom objeme 226,135 MWh / rok v kvalite zodpovedajúcej špecifikácii uvedenej v technických podmienkach prevádzkovateľa distribučnej sústavy, vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku a jej prepravu distribučnou sústavou. Predpokladaná spotreba pre jednotlivé odberné miesta je bližšie uvedená v Prílohe č.2.

Doplňujúce informácie

všetka komunikácie prebieha cez ISPVO.sk