Vyhlásené obstarávanie

Komplexná obnova ubytovní odsúdených G a H Banská Bystrica - Kráľová


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ústav na výkon trestu odňatia slobody
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
4 521 793,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
ÚVTOS Sládkovičova 80, Banská Bystrica - Kráľová
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia podľa § 33 ZVO sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A2. Súťažné podklady sú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Odôvodnenie primeranosti a minimálna požadovaná úroveň štandardov sú rovnako uvedené v časti A2. Súťažné podklady. Súťažné podklady sú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa. V prípade rozdelenia podmienok účasti a zverejnenia časti podmienok účasti v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a následne kompletných podmienok účasti v súťažných podkladoch v časti A2, by to mohlo byť považované za nejednoznačné a netransparentné určenie podmienok účasti, čím by mohlo dôjsť k porušeniu princípu § 10, ods. 2 ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti podľa § 34 a § 35 ZVO sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A2. Súťažné podklady sú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Odôvodnenie primeranosti a minimálna požadovaná úroveň štandardov sú rovnako uvedené v časti A2. Súťažné podklady. Súťažné podklady sú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa. V prípade rozdelenia podmienok účasti a zverejnenia časti podmienok účasti v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a následne kompletných podmienok účasti v súťažných podkladoch v časti A2, by to mohlo byť považované za nejednoznačné a netransparentné určenie podmienok účasti, čím by mohlo dôjsť k porušeniu princípu § 10, ods. 2 ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritéria na vyhodnotenie ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A3. Súťažné podklady sú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa. V prípade rozdelenia opisu kritérií na vyhodnotenie ponúk a zverejnenia časti podmienok účasti v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a následne kompletných podmienok účasti v súťažných podkladoch v časti A3, by to mohlo byť považované za nejednoznačné a netransparentné určenie podmienok účasti, čím by mohlo dôjsť k porušeniu princípu § 10, ods. 2 ZVO.

Opis obstarávania

Pripravovaná investičná akcia predstavuje zníženie energetickej náročnosti budovy. Predmetom je komplexná obnova objektov ubytovní G a H pre odsúdených v areáli Ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Banskej Bystrici. Objekty pre odsúdených sú lokalizované v stráženej časti areálu. Objekty sú obdížnikového tvaru s orientáciou hlavnej fasády na juhovýchod a severozápad. Vstup je orientovaný z juhovýchodnej strany. Objekty sú 5 podlažné s plochou strechou bez suterénu, obdížnikového tvaru 67,52x13,0m. Nad strechou objektov je jednopodlažný kubus schodiska a strojovne výťahu. Nosnú konštrukciu objektov tvorí montovaný železobetónový skelet MS-RP s modulovou vzdialenosťou stípov 6x6m. Od uvedenia do prevádzky sú objekty v pôvodnom stave. Technická špecifikácia požadovaných stavebných a iných prác na ubytovniach odsúdených G a H: -Zateplenie obvodového plášťa kontaktným zatepľovacím systémom vrátane sokla -Zateplenie strešného plášťa -Vegetačná strecha -Výmena okenných a dverných výplní na obvodovom plášti -Výmena klampiarskych výrobkov -Ústredné kúrenie -Hydraulické vyregulovanie systému vykurovania -Vodoinštalácia -Komplexná výmena svietidiel -Bleskozvod -Fotovaltický systém -Baterkový systém -Výťah -Kanalizácia -Slaboprúdové rozvody Súčasťou realizácie sú aj súvisiace služby, ktoré je spolu so stavebnými prácami potrebné vykonať podľa návrhu zmluvy o dielo, a to najmä: - zneškodnenie prípadne zhodnotenie odpadov, ktoré vznikli pri realizácii stavby. Detailný opis predmetu zákazky je uvedený v projektovej dokumentácii stavby, ktorá je súčasťou súťažných podkladov a v technickej správe. Realizácia stavby bude v súlade s projektovou dokumentáciou a v rozsahu výkazov výmer, ktoré tvoria prílohu súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.