Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia a obnova mostov na cestách III. triedy BBSK, oblasť Sever, Most Čierny Balog – Dobroč, ev. č. 2395-05 a Most Hodruša – Hámre ev. č. 2530-02


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Banskobystrický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
9 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71520000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
24. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
24. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom otvárania je IS EVO-online sprístupnenie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti týkajúcu sa osobného postavenia podľa: -§ 32 ods. 1 písm. e) ZVO, t. j. uchádzač je oprávnený poskytovať službu, zodpovedajúcu predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ informuje uchádzačov, že v súlade s § 32 ods. 3 ZVO nevyžaduje od uchádzačov predkladať doklad o oprávnení poskytovať službu zodpovedajúcu predmetu zákazky (§ 32 ods. 2 písm. e) ZVO), z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy. Uvedené platí v prípade uchádzačov so sídlom alebo miestom podnikania v Slovenskej republike. -§ 32 ods. 1 písm. f) ZVO, t. j. čestné vyhlásenie, že uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Pre splnenie predmetnej podmienky účasti sa vyžaduje predloženie čestného vyhlásenia. Dokument musí byť podpísaný štatutárnym zástupcom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača, nahraté vo formáte .pdf (príloha č. 3 Výzvy). Ustanovenia týkajúce sa preukazovania splnenia podmienok účasti osobného postavenia prostredníctvom zápisu do zoznamu hospodárskych subjektov týmto nie sú dotknuté. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov uvedených v odseku 2 alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Ak právo štátu uchádzača alebo záujemcu so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača alebo záujemcu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti týkajúcu sa technickej alebo odbornej spôsobilosti: -podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO predložením zoznamu poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Dokladom je potvrdená referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. Minimálna úroveň. Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO bude splnená, ak uchádzač hore uvedeným zoznamom preukáže, že poskytol služby rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce 3 roky, t. j. 3 roky spätne od uverejnenia Výzvy v súhrnnej hodnote bez DPH minimálne dosahujúcej predpokladanú hodnotu zákazky. Za služby rovnakého alebo podobného charakteru sa považuje výkon činnosti stavebného dozoru na zákazkách podobného charakteru ako v predmete zákazky (rekonštrukcia a/alebo výstavba mostov na cestách I., II. a III. Triedy, rýchlostných ciest a diaľnic) .

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie služieb výkonu činnosti stavebného dozoru v súlade s podmienkami zmluvy, ktorá je prílohou č. 1 Výzvy na predkladanie ponúk. Stavebný dozor sa bude vykonávať v rámci realizácie stavby s názvom: „Rekonštrukcia a obnova mostov na cestách III. triedy BBSK, oblasť Sever, Most Čierny Balog – Dobroč, ev. č. 2395-05, Most Hodruša - Hámre ev.č. 2530-02,“ podľa priloženej projektovej dokumentácie dostupnej na linku: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/47854/summary. Všetky náklady na ostatné práce priamo aj nepriamo súvisiace s poskytovaním služby musia byť súčasťou celkovej ceny. Každý uchádzač je povinný zahrnúť do ceny všetky prípadne skutočnosti, ktoré nie sú uvedené v tejto výzve, ale sú potrebné na plnenie predmetu zákazky v požadovanom čase a kvalite. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je vo Výzve na predkladanie ponúk v prílohách tejto výzvy. Konkrétne v Prílohe č. 1 Výzvy – Zmluva o výkone stavebného dozoru. Navrhovaná zmluvná cena musí byť špecifikovaná ako maximálna a pevne daná. Cena sa nesmie meniť počas doby trvania zmluvného vzťahu. Akékoľvek iné zmeny sa môžu robiť len na základe písomnej dohody oboch zmluvných strán a to v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní.

Doplňujúce informácie

1. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.