Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie " Rozšírenie vodovodu Veľký Ostrov"


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Kolárovo
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 050,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71242000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
24. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
24. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Kostolné námestie 1, 946 03 Kolárovo
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Úrad vedie zoznam hospodárskych subjektov, ktorí preukázali splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. a) až f) a ods. 2, 4 a 5 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorí o zapísanie do zoznamu hospodárskych subjektov požiadali. Hospodársky subjekt vo verejnom obstarávaní môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa prvej vety zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Doklad o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky: a) ak uchádzač nie je evidovaný na portáli „oversi.sk“ - za účelom preukázania tejto podmienky sa vyžaduje predloženie fotokópie dokladu o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. U právnických osôb napr. výpis z obchodného registra, u fyzických osôb napr. výpis zo živnostenského registra. b) Ak uchádzač je evidovaný na portáli „oversi.sk“ – uchádzač alebo záujemca nie je povinný predkladať doklad o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Neplatí to však v prípade, ak uchádzač nemá sídlo alebo miesto podnikania v Slovenskej republike. V prípade, ak by uchádzač, ktorý nemá sídlo alebo miesto podnikania v Slovenskej republike nepredložil doklad o oprávnení poskytovať služby, dodávať tovary alebo uskutočňovať stavebné práce, ktoré sú predmetom obstarávania, alebo ak verejný obstarávateľ zistí v informačných systémoch ( v zmysle zákona č. 177/2018 Z.z. Zákon o byrokracii), že uchádzač nie je oprávnený realizovať predmet zákazky, bude zo zákazky vylúčený.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH

Opis obstarávania

Navrhnutie vodovodu medzi konečným bodom verejného vodovodu v časti mesta Kolárovo – Veľký Ostrov (zemným hydrant na pozemku s parc. č. 15782/1 pri hranici s pozemkom s parc. č. 15653/3) až k rodinnému domu so súp. č. 9 na pozemku s parc. č. 16047/3 v kat. ú. Kolárovo. Líniová stavba, s predpokladanou dĺžkou 2,70 km, bude umiestnená na pozemkoch s parc. č. 15782/1 a parc. č. 15702/1 v kat. ú. Kolárovo. Vodovod bude slúžiť na zásobovanie pitnou vodou rodinných domov so súp. č. 9, 10, 11, 12, 17, 18, 19. Súčasťou projektovej dokumentácie bude: a) Technická správa b) Výkresová časť c) Rozpočet s výkazom výmer d) Súhlas dotknutých orgánov a správcov podzemných inžinierskych sietí

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.