Vyhlásené obstarávanie

Dodanie parkovacích automatov a s tým súvisiacich služieb


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Zvolen
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
172 251,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38730000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
23. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
23. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Zvolen
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží a preukáže minimálne 3 úspešné realizácie dodávok tovaru rovnakého alebo obdobného charakteru za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania v objeme 200 000,- EUR s DPH v sumáre za všetky referencie. Dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona potvrdená o uspokojivom plnení samotným objednávateľom. Verejný obstarávateľ pri vyhodnotení splnenia podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní zohľadní u uchádzača referencie uvedené v evidencii referencií podľa § 12 zákona o verejnom obstarávaní, ak takéto referencie existujú.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH. Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena musí byť vyjadrená v Eurách. Navrhovanú cenu je potrebné určiť najviac na 2 desatinné miesta ako aj jednotlivé položky v rozpočte. Navrhovanú cenu predmetu zmluvy nie je možné navýšiť počas trvania zmluvy v dôsledku registrácie úspešného uchádzača za platiteľa DPH. Stanovený cieľ: Predpokladaná hodnota zákazky: maximálne do finančného limitu určeného zákonom o verejnom obstarávaní pre zákazku s nízkou hodnotou na dodanie tovaru podľa § 5 ods. 4 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní. Ako kritérium Cena sa bude vyhodnocovať celková uchádzačom ponúknutá cena predmetu zákazky s DPH v EUR s presnosťou na dve desatinné miesta. V uvedenej cene budú zahrnuté všetky náklady spojené s realizáciou predmetu zákazky v zmysle Návrhu na plnenie kritériá a obchodných podmienok. Maximálny počet bodov: 80 bodov

Opis obstarávania

Dodanie 28 ks parkovacích automatov. Doprava a montáž parkovacích automatov v meste objednávateľa. Zabezpečenie systému na overenie platnosti úhrady za parkovanie. Zaškolenie zamestnancov objednávateľa. Zabezpečenie súvisiacich služieb a služby za sprostredkovanie platieb za platbu parkovného. Záruka a záručný servis na parkovacie automaty 3 roky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.