Vyhlásené obstarávanie

Zariadenia kompostárne Mesta Levice_2023_ Preosievač - triedič biologického odpadu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Levice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
135 850,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42900000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie elektronických ponúk sa uskutoční na kontaktnej adrese: E&L Consulting s. r. o., Sabinovská 12, 821 02 Bratislava, zasadačka 1. poschodie. Členovia komisie na otváranie ponúk majú elektronický prístup k ponukám, preto fyzická účasť všetkých členov komisie na otváranie ponúk nie je potrebná.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia celková cena za predmet zákazky s DPH. Komisia na vyhodnotenie ponúk vyhodnotí ponuky podľa určeného kritéria na vyhodnotenie ponúk. Členovia komisie vzájomne porovnávajú celkové ceny predmetu zákazky v EUR s DPH podľa Výkazu položiek uvedeného v Kapitole B.2 - Spôsob určenia ceny v ponuke (Výkaz položiek) a v návrhu na plnenie kritérií, uvedené v ponukách uchádzačov, na základe ktorých sa určí poradie uchádzačov v jednotlivých častiach predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu na základe výsledku vyhodnotenia ponúk podľa určeného kritéria. Úspešnou ponukou bude ponuka uchádzača, ktorá bude obsahovať najnižšiu cenu s DPH. V prípade zhodnosti ceny s DPH bude vyhodnotená ako úspešná tá ponuka uchádzača, ktorý predložil ponuku skôr, (princíp Qui prior est tempore, potior est iure – Kto je skorší v čase, je silnejší v práve).

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie zariadenia pre kompostáreň Mesta Levice, ktoré je nové, nie je repasované, opravované alebo používané. Predmet zákazky: 2. 1 Preosievač - triedič biologického odpadu –1 ks Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v kapitole B.1 – Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky nie je delený na časti