Vyhlásené obstarávanie

Dostavba a rekonštrukcia lôžkovej časti nemocnice s poliklinikou v Spišskej Novej Vsi - stavba


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nemocnica s poliklinikou Spišská Nová Ves, a. s.
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
33 630 630,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
8. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronický systém JOSEPHINE dostupný na adrese https://josephine.proebiz.com. Adresa tejto zákazky: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/49179/summary
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia uchádzač preukáže predložením nasledujúcich dokladov: a) vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky podľa § 33 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní; b) prehľad o celkovom obrate uchádzača za posledné tri hospodárske roky podľa § 33 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné a ekonomické zdroje inej osoby v zmysle § 33 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní a takisto môže využiť subdodávateľov v súlade s § 41 zákona o verejnom obstarávaní. Bližšie podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch a ich prílohách.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti uchádzač preukáže predložením nasledujúcich dokladov: a) zoznam stavebných prác podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní; b) údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadnych zamestnancov podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní; c) uvedením opatrení environmentálneho manažérstva, ktoré uchádzač použije pri plnení zmluvy podľa § 34 ods. 1 písm. h) zákona o verejnom obstarávaní vo väzbe na § 36 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač môže pri preukazovaní technickej alebo odbornej spôsobilosti postupovať podľa § 34 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní a takisto môže využiť subdodávateľov v súlade s § 41 zákona o verejnom obstarávaní. Bližšie podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch a ich prílohách.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia celková cena za realizáciu predmetu zákazky v EUR bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vykonanie stavebných prác a súvisiaceho plnenia nutného pre riadnu realizáciu dostavby a rekonštrukcie lôžkovej časti Nemocnice s poliklinikou v Spišskej Novej Vsi, vrátane dodávky, montáže, kompletáže a odovzdania všetkých častí dotknutých stavebných objektov a prevádzkových súborov, tak ako sú podrobne vymedzené v prílohe č. 1 (Opis predmetu zákazky) súťažných podkladov („predmet zákazky"). Predmet zákazky je potrebné zrealizovať v rozsahu podľa príslušnej projektovej dokumentácie („Projektová dokumentácia“), ktorá je súčasťou prílohy č. 1 súťažných podkladov. Práce je potrebné realizovať v čase určenom podľa časového harmonogramu spracovaného vybraným zhotoviteľom, ktorý bude rešpektovať záväzné míľniky v súlade s návrhom Zmluvy o dielo a s harmonogramom prác, ktorý je uvedený v prílohe č. 8 súťažných podkladov. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch a ich prílohách.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.